De ce a primit Roxana Ionescu șomaj în 2020 de la soțul său. Vedeta a încasat o sumă enormă în pandemie

17.05.2021, 10:11
De ce a primit Roxana Ionescu șomaj în 2020 de la soțul său. Vedeta a încasat o sumă enormă în pandemie
De ce a primit Roxana Ionescu șomaj în 2020 de la soțul său. Vedeta a încasat o sumă enormă în pandemie

De câțiva ani buni, Roxana Ionescu și-a găsit liniștea în brațele lui Tinu Vidaicu. Cei doi fac totul împreună, chiar și în afaceri.

Astfel, fosta „Mama Natură” figurează pe firma soțului său ca și specialist marketing, însă din cauza pandemiei de coronavirus, Tinu Vidaicu a fost nevoie să-și bage angajații în șomaj.

Drept urmare, soția lui s-a numărat printre cei care au primit șomaj. Conform Wowbiz, Roxana Ionescu ar fi încasat 7.590 lei ca specialist marketing în 2020, dar și 22.031 lei ca ajutor de șomaj de la AJOFM Timiș.

De asemenea, partenerul vedetei a încasat aproximativ 200.000 lei de la cele două societăți pe care le deține.

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au trecut printr-un moment extrem de greu în anul 2019. Vedeta urma să devină mamă pentru prima oară, însă, din păcate, au existat probleme. A pierdut sarcina în luna a şasea.

Tinu Vidaicu a făcut atunci anunţul trist. “Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu la acea vreme.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie … Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani… ce s-a întâmplat cu bebe”, a declarat Roxana Ionescu ulterior.

citește și...