Roxana Ionescu s-a căsătorit religios cu Tinu Vidaicu! A strălucit într-o rochie de mireasă sexy

13.06.2021, 10:01
Roxana Ionescu s-a căsătorit religios cu Tinu Vidaicu! A strălucit într-o rochie de mireasă sexy
Roxana Ionescu s-a căsătorit religios cu Tinu Vidaicu! A strălucit într-o rochie de mireasă sexy

Sâmbătă, 12 iunie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat religios! Pentru că s-au ridicat restricțiile, vedetele au dat startul la petreceri. 

Fosta Mama Natură și alesul inimii ei, Tinu Vidaicu, s-au căsătorit religios la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, orașul natal al mirelui. Cei doi și-au jurat iubire și-n fața lui Dumnezeu la mai bine de un an de la cununia civilă, care a avut loc tot la Timișoara.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat la biserică

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au petrecut alături de familie și câțiva prieteni apropiați.

“Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit azi! Te iubesc, soțul meu!”, a scris Roxana Ionescu, pe Instagram, acolo unde a postat și mai multe imagini superbe de la nuntă.

Pentru ziua cea mare, Roxana Ionescu a îmbrăcat o rochie de mireasă din voal alb, vaporoasă, accesorizată cu pene pe umărul drept și cu o crăpătură adâncă pe piciorul stâng. Mirele a purtat un costum de culoare gri, extrem de elegant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Vidaicu (@iamroxanaionescu)

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au trecut printr-un moment extrem de greu în anul 2019. Vedeta urma să devină mamă pentru prima oară, însă, din păcate, au existat probleme. A pierdut sarcina în luna a şasea.

Tinu Vidaicu a făcut atunci anunţul trist. “Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu la acea vreme.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie … Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani… ce s-a întâmplat cu bebe”, a declarat Roxana Ionescu ulterior.

citește și...