S-au reluat filmările la ‘Te cunosc de undeva’! Vedetele postului Antena 1 s-au vindecat de coronavirus

04.08.2020, 16:13
S-au reluat filmările la 'Te cunosc de undeva'! Vedetele postului Antena 1 s-au vindecat de coronavirus
S-au reluat filmările la 'Te cunosc de undeva'! Vedetele postului Antena 1 s-au vindecat de coronavirus

Vești bune pentrut telespectatorii emisiunii ‘Te cunosc de undeva’! Filmările pentru show-ul de la Antena au fost reluate, după ce vedetele postului s-au vindecat de coronavirus.

Emisiunea a fost suspendată, după ce s-au depistat mai multe cazuri de COVID-19. Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș au fost o parte dintre vedetele care au fost internate în spital.

Vedetele s-au întors la muncă

Pentru că pericolul a trecut, producătorii emisiunii au decis reluarea filmărilor.

‘Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță’, a fost comunicatul oficial al postului tv, după ce emisiunea a fost întreruptă.

Marcel Pavel a fost primul confirmat cu COVID-19

Solistul Marcel Pavel a fost dus de urgență la Institutul “Matei Balş” din Capitală și a mărturisit că a trecut prin momente dificile. Inițial, acesta a crezut că a răcit, însă în cele din urmă s-a depistat că era infectat cu coronavirus. Marcel Pavel a spus că a fost mai grea încercare a vieții sale.

‘În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului “Matei Balș” am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Balș’, scria artistul pe Facebook, la jumătatea lunii iunie.

citește și...