O altă vedetă de la ”Te cunosc de undeva” a fost infectată cu coronavirus. ”A fost internat o perioadă”

15.07.2020, 11:11
O altă vedetă de la ”Te cunosc de undeva” a fost infectată cu coronavirus. ”A fost internat o perioadă”

O altă vedetă din cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, ar fi fost infectată cu noul coronavirus. Este vorba despre actorul Cristi Iacob, care este unul dinte jurații de la show-ul respectiv.

Potrivit wowbiz.ro, actorul Cristi Iacob, care face parte din juriul de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, a fost infectat cu noul coronavirus. Despre acesta s-a aflat recent că ar fi contractat virusul.

”El a fost internat o perioadă, și tratat corespunzător. Din fericire, acum, se simte bine și nu mai are nici măcar o problemă”, au dezvăluit surse din formatul de divertisment pentru wowbiz.ro.

Starea actorului este bună în prezent.

Cristi Iacob este jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva” alături de Aurelian temișan, Ozana Barabancea și Andreea Bălan.

Cei implicați în proiect ar putea să înceapă din nou să filmeze.

”Ei pot începe să filmeze, nu mai reprezintă niciun pericol, în plus, nu mai există nici din partea lor vreo problemă de alt gen”, au mai dezvăluit sursele respective.

”Mai trebuie să se vindece complet și Adriana Trandafir. Ea săptămâna trecută încă era internată. Acum, starea ei este OK. Să sperăm că se va întoarce și ea rapid și totul va reintra în normal, iar show-ul se va filma!”, au adăugat acestea.

Mai multe vedete de la Antena 1, infectate

La trustul Antena 1, mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost infectate cu coronavirus.

Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Alina Pușcaș a fost internată în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. O parte dintre vedetele infectate cu COVID-19 au fost internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

citește și...