Când se reiau filmările la emisiunea ‘Te cunosc de Undeva’! Vedetele postului Antena 1 s-au vindecat de coronavirus

02.07.2020, 17:42
Când se reiau filmările la emisiunea 'Te cunosc de Undeva'! Vedetele postului Antena 1 s-au vindecat de coronavirus
Când se reiau filmările la emisiunea 'Te cunosc de Undeva'! Vedetele postului Antena 1 s-au vindecat de coronavirus

Filmările pentru producția ‘Te cunosc de Undeva’ au fost stopate în urmă cu mai bine de două săptămâni, după ce mai multe vedete care filmau pentru noul sezon au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Prima dată a fost confirmat Marcel Pavel, care a și ajuns la spital cu dublă pneumonie. La scurt, alte vedete de la Antena 1 au fost confirmate, după ce au intrat în contact cu solistul. Cu toții au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. Filmările au fost oprite la scurt timp de la începerea noului sezon.

Când reîncep filmările

‘În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă’, transmitea Antena 1 într-un comunicat.

Cinci persoane de la ‘Te cunosc de Undeva’ au fost testate pozitiv: Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Alina Pușcaș, dar și două persoane din staff-ul show-ului.

Vestea bună este că vedetele au stat în izolare 14 zile, iar acum se pot întoarce pe platourile de filmare.

‘A fost făcută o igienizare riguroasă, totul a fost dezinfectat milimetric. S-au luat măsuri și mai serioase de protecție și prevenție, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată. Filmările trebuie să se reia, viața trebuie să își reia cursul, telespectatorii așteaptă cu nerăbdare începerea noului sezon al emisiunii. Vorbim, totuși, de una dintre cele mai urmărite emisiuni din România’, susțin surse din Antena 1 pentru Impact.ro. 

Vedetele postului au fost externate

Marcel Pavel a fost externat din spital în urmă cu câteva zile, după ce a scăpat de Covid-19. Artistul a povestit că a trecut prin momente dificile din cauza infectării cu coronavirus.

‘În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului “Matei Balș” am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Balș’, a scris solistul pe rețelele de socializare.

citește și...