De ce a venit Alexandra la ”Puterea Dragostei”. I-a spus direct lui Cristian

02.08.2020, 09:24
De ce a venit Alexandra la ”Puterea Dragostei”. I-a spus direct lui Cristian
De ce a venit Alexandra la ”Puterea Dragostei”. I-a spus direct lui Cristian

Alexandra de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” i-a făcut mărturisiri lui Cristian. Aceasta ea explicat care a fost motivul pentru care a venit la emisiunea de la Kanal D.

Între Alexandra și Cristian de la ”Puterea Dragostei” au existat tensiuni. Blonda a decis să stea de vorbă cu liderul din casa băieților. Alexandra i-a explicat lui Cristian de ce a venit ea la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, filmat în Turcia și transmi de postul de televiziune Kanal D.

De când au intrat în casă, băieții au fost suspicioși în legătură cu sinceritatea Alexandrei și au acuzat-o că joaca teatru, nefiind cu adevărat interesată de Mihai. Alexandra a negat vehement acuzațiile și s-a certat cu toți băieții.

Cristian i-a explicat Alexandrei de ce este de partea lui Mihai.

”E un băiat cu bun simț și îl simpatizez”, i-a spus concurentul Alexandrei.

“Eu nu vreau să fiu judecată într-un anumit mod! Hai să-ți spun și ție de ce am venit eu la emisiunea asta! Acasă, în momentul în care eu întâlneam un băiat care îmi plăcea, el voia să ajungă cu mine direct în pat! Înțelegi?

Și am știut că, dacă vin aici și o să-mi placă cineva, el nu are cum să mă tragă direct în pat și a două zi să se spele pe mâini și să plece! Aici am timp să îl cunosc! Și nu are nicio legătură cu falsitatea!”, a declarat Alexandra, potrivit kanald.ro.

Decizia luată de Alexandra

Alexandra a vorbit și despre relația ei cu Mihai și i-a luat prin surprindere pe concurenți. Aceasta a afirmat că relația ei cu Mihai s-a încheiat.

“Eu vă spun direct! Ieri a spus că nu mă mai vrea, azi că iar mă vrea! În momentul de față nu mă mai interesează! Și de data asta am luat eu decizia! Nu mă mai interesează, gata! S-a terminat! Nici eu nu-l mai vreau!”, a spus Alexandra, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...