Cine a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei” și ce concurent a fost favoritul săptămânii

03.08.2020, 09:36
Cine a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei” și ce concurent a fost favoritul săptămânii
Cine a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei” și ce concurent a fost favoritul săptămânii

Surpriză la prima gală din sezonul trei al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, filmat în Turcia și transmis de postul de televiziune Kanal D. Mihai a fost eliminat.

Emoții mari în prima gală a sezonului trei al emisiunii ”Puterea Dragostei. Câștigătorul marelui premiu și liderul casei pentru săptămâna viitoar a avut posibilitatea de a salva pe unul dintre cei doi concurenți propuși spre eliminare.

Alexandra și Mihai au fost nominalizați pentru eliminarea din competiția ”Puterea Dragostei.

Mona și George au fost cei doi concurenți favoriți din casa ”Puterea Dragostei”, astfel că au fost protejați. Mona a fost cea care a căștigat premiul în valoare de 1.500 de euro.

Mona a salvat-o pe Alexandra, astfel că cel eliminat din competiție a fost Mihai, notează kanald.ro.

De când a început cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, Mihai a avut dispute cu fiecare coleg în parte.

Eu cred că ar trebui să voteze cum consideră. Nu cred că am avut vreo șansă să fiu favorit, dar sper ca telespectatorii să voteze cu sufletul deschis. Cu siguranță mă voi întoarce. Nu spun nu”, a spus Mihai.

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu, dezamăgită de băieții din concurs

Conflictele din casa ”Puterea Dragostei” au dezamăgit-o pe moderatoarea emisiunii, care a ținut să le atragă atenția concurenților în ceea ce privește comportamentul pe care îl au.

“Am impresia că ați uitat unde vă aflați! Vi se pare normal comportamentul vostru? Sunt curioasă dacă atitudinea voastră este una care vi se pare vouă potrivită? Pe mine mă șocați! M-am uitat la voi și nu mă așteptăm ca amprenta să se pună pe altceva decât pe iubire! Am crezut că sunteți băieți civilizați! Când v-am văzut prima dată am crezut că vreți să vă căutați perechea! Veți fi descalificați dacă o să continuați așa! Din punctul meu de vedere creați discuții care nu își au sensul și felul în care o faceți nu își are locul aici!”, le-a spus Cristina Mihaela băieților.

citește și...