S-a aflat de ce Bianca Drăgușanu nu l-a reclamat niciodată autorităților pe Alex Bodi. Afaceristul a bătut-o de mai multe ori

31.10.2020, 13:39
S-a aflat de ce Bianca Drăgușanu nu l-a reclamat niciodată autorităților pe Alex Bodi. Afaceristul a bătut-o de mai multe ori

Bianca Drăgușanu este din nou într-o relație cu Alex Bodi, fostul ei soț, deși afaceristul a bătut-o în repetate rânduri. Cu toate acestea, blondina nu l-a reclamat niciodată la Poliție pe bărbat.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se iubesc de aproape doi ani, însă în tot acest timp, vedeta a fost agresată de mai multe ori de cel pe care îl crede bărbatul vieții sale.

În urmă cu mai bine de o lună, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în timp ce intra în casa lui Alex Bodi, complet desfigurată. Fosta prezentatoare tv avea fața umflată, ochii învinețiți și abia dacă se mai putea ține pe picioare.

Bianca Drăgușanu nu a depus plângere la Poliție

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, dezvăluia că Bianca a încasat o bătaie soră cu moartea de la Alex Bodi, după ce acesta a aflat că blondina a avut o relație mai apropiată cu turcul Cengiz Şıklaroğlu. Din gelozie, omul de afaceri i-ar fi aplicat Biancăi o corecție violentă.

Deși a îndurat bătăi cumplite, Bianca Drăgușanu nu l-a reclamat niciodată autorităților pe Alex Bodi și a preferat să își continue relația cu acesta, pozând pe rețelele de socializare în cea mai fericită femeie.

Blondina a mărturisit că dragostea și pasiunea dintre ei este mai mare decât infidelitățile și scandalurile din ultima perioadă. Pe de altă parte, surse din anturajul Biancăi au dezvăluit că aceasta ar fi șantajată de fostul soț.

Bianca Drăgușanu, șantajată de Alex Bodi?

‘La Bianca sunt mai mulți factori. Nu știu care sunt sentimentele ei în acest moment, dar vă pot asigura că l-a iubit nebunește pe Alex. Desigur, și faptul că acesta are bani reprezintă un alt motiv pentru care i-a iertat tot. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că ei îi place luxul. Însă, eu cred că este vorba de mai mult de atât.

De fapt, se vorbește că el o șantajează cu ceva și de aceea ea nu mai face nicio declarație publică. La cât l-a bălăcărit Bianca pe el public, nu vi se pare suspect că acum efectiv nu mai spune niciun cuvânt? Nu vedeți că nici nu mai vine la emisiuni fără el? Este peste tot însoțită de el. Vouă vi se pare o coincidență? Mie categoric nu’, au declarat apropiații Biancăi Drăgușanu, pentru Impact.ro. 

citește și...