Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut la tv după ce blondina a fost agresată. Reacția vedetei cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi

14.10.2020, 18:43
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut la tv după ce blondina a fost agresată. Reacția vedetei cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut la tv după ce blondina a fost agresată. Reacția vedetei cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi

Miercuri seară, 14 octombrie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. Cei doi foști soți au intrat în platou ținându-se de mână și mai fericiți ca niciodată.

Blondina și afaceristul s-au împăcat, după ce în urmă cu mai bine de o săptămână, fosta prezentatoare tv a fost snopită în bătaie de Alex Bodi. Cancan.ro a prezentat imagini în premieră cu Bianca Drăgușanu bătută crunt de Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună la tv

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut peste episodul violent petrecut la începutul acestei luni și au decis să își mai dea o șansă. Amorezați și cu multă voie bună, cei doi au pășit în platoul emisiunii ‘La Măruță’.

Cum era de așteptat, Cătălin Măruță a întrebat-o pe Bianca ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Alex Bodi. Enervată de întrebare, blondina i-a subliniat prezentatorului tv că au stabilit să vorbească despre alte aspecte din viața ei, nu despre incidentul violent.

Deși mulți se așteptau ca Bianca Drăgușanu să lămurească de ce era vânătă pe față, aceasta nici nu a vrut să audă de așa ceva și a preferat să schimbe subiectul.

‘Eu am zis că nu vreau să vorbesc despre asta. Am vorbit că facem altceva, mă superi foarte mult’, i-a spus Bianca Drăgușanu lui Cătălin Măruță, în direct.

Nici Alex Bodi nu a comentat referitor la agresiunea la care a supus-o pe Bianca Drăgușanu.

‘Sunt foarte bine. Eu nu am voie să comentez’, a mărturisit Alex Bodi.

Motivul pentru Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Potrivit Cancan.ro, acesta s-a înfuriat când s-a uitat în telefonul Biancăi Drăgușanu. Se pare că Alex Bodi ar fi descoperit imagini indecente cu infidelitatea vedetei. Bianca Drăgușanu a fost plecată în Turcia, acolo unde i-ar fi pus ‘coarne’ lui Alex Bodi.

‘Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă’, au declarat apropiații controversatului cuplu pentru sursa citată mai sus.

citește și...