De ce și-a luat bătaie Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi! Afaceristul s-a înfuriat când s-a uitat în telefonul ei

03.10.2020, 19:42
De ce și-a luat bătaie Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi! Afaceristul s-a înfuriat când s-a uitat în telefonul ei
De ce și-a luat bătaie Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi! Afaceristul s-a înfuriat când s-a uitat în telefonul ei

Ies detalii șocante la iveală după ce Bianca Drăgușanu a fost învinetiță de fostul ei soț, Alex Bodi. De-a lungul timpului, blondina a suportat rele tratamente din partea afaceristului, însă de fiecare dată l-a iertat și s-a întors la el. De data aceasta, fosta prezentatoare tv a fost fotografiată cu fața tumefiată din cauza bătăilor primite de la bărbat.

La câteva zile după ce au fost publicate imaginile șocante de cei de la Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, s-a aflat și motivul pentru care blondina și-a luat bătaie de la Alex Bodi.

Motivul pentru Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Potrivit Cancan.ro, acesta s-a înfuriat când s-a uitat în telefonul Biancăi Drăgușanu. Se pare că Alex Bodi ar fi descoperit imagini indecente cu infidelitatea vedetei. Bianca Drăgușanu a fost plecată în Turcia, acolo unde i-ar fi pus ‘coarne’ lui Alex Bodi.

‘Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă’, au declarat apropiații controversatului cuplu pentru sursa citată mai sus.

Cu toate că a fost agresată fizic de Alex Bodi, cei doi s-au împăcat, iar blondina a acceptat să iasă în oraș cu partenerul său de viață. Pentru a-și ascunde vânătăile imense de pe față, Bianca Drăgușanu a folosit o pereche de ochelari imenși.

Ce spunea Bianca despre afaceristul turc

‘M-am despărțit de fostul soț, acum o săptămână. Mi-am luat învățătura. Oamenii nu se schimbă, folosesc anumite strategii. Prefer să cred că acum trec la next level. De data aceasta, ne-am despărțit definitiv. Am încheiat orice socoteală cu fostul soț. Eu sunt un om foarte fericit, pozitiv. Nu mai e cale de împăcare între noi. Sunt un om asumat. Lumea crede că mă voi împăca cu fostul soț, nu va fi așa.

Sincer, nu mă interesează ce zice sau ce face (n.r Alex Bodi). Nu mi-am găsit pe altcineva. Sunt o femeie liberă, singură. Cu afaceristul turc sunt doar prietenă. Suntem doar prieteni. Afaceristul turc m-a ajutat cu blănurile din Turcia. Nu mă gândesc la o relație cu el. Eu niciodată nu culeg, eu aleg’, a declarat blondina, în direct, la PRO TV.

citește și...