S-a aflat cauza morții lui Nosfe. Ce i-ar fi cauzat decesul rapperului din trupa Șatra Benz

18.10.2022, 13:13
S-a aflat cauza morții lui Nosfe. Ce i-ar fi cauzat decesul rapperului din trupa Șatra Benz
S-a aflat cauza morții lui Nosfe. Ce i-ar fi cauzat decesul rapperului din trupa Șatra Benz

Moartea fulgerătoare a rapperului Nosfe a creat o mulțime de controverse în spațiul public. Artistul din trupa Șatra Benz s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 octombrie. El avea doar 37 de ani. Medicii legiști au făcută publică și cauza morții interpretului. 

Rapperul Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la scurt timp după ce se întorsese de la un concert. Decesul ridică multe semne de întrebare anchetatorilor și apropiaților lui.

Bărbatul de 37 de ani a fost descoperit inconștient de soția lui, Mădălina Crețan, în propria locuință din Balotești. Disperată, femeia a sunat la 112.

Nosfe a suferit un infarct

Din păcate, pentru Nosfe era prea târziu, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el. Cu doar câteva ore el, el susținuse un concert cu trupa și acuzase dureri în piept.

„La un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care, acasă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm”, au declarat membrii trupei Șatra Benz, potrivit Fanatik.ro.

Conform primelor informații din raportul întocmit de medicii legiști, Nosfe a suferit un infarct. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la stopul cardiac. În plus, legiștii vor întocmi un raport toxicologic, pentru a afla dacă a consumat sau nu substanțe interzise.

Artistul a susținut un concert înainte de a muri

Sâmbătă seară, Nosfe a cântat la un concert, în București, alături de Șatra Benz. În timpul spectacolului, solistul a cerut o pauză, după ce s-a plâns de dureri în piept. Prietenii lui susțin că artistul muncea până la epuizare.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, se arată într-un comunicat al Poliției Ilfov.

citește și...