Noi informații despre moartea subită a rapper-ului Nosfe de la Șatra Benz. Ce au scos la iveală anchetatorii

17.10.2022, 14:07
Noi informații despre moartea subită a rapper-ului Nosfe de la Șatra Benz. Ce au scos la iveală anchetatorii
Noi informații despre moartea subită a rapper-ului Nosfe de la Șatra Benz. Ce au scos la iveală anchetatorii

Rapperul Nosfe, pe numele lui adevărat Darius Crețan, a murit la vârsta de 37 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică (16 octombrie). Regretatul cântăreț făcea parte din trupa Șatra Benz, dar cânta și solo. Conform Antena 3, artistul ar fi făcut infarct. Soția lui, Mădălina, a fost cea care l-a găsit căzut în sufrageria casei în care locuiau. 

Nosfe a încetat din viață la 37 de ani. Din primele informații oferite de anchetatori, el ar fi suferit un infarct. Sâmbătă noapte, artistul ajunsese acasă, la Balotești, după concertul susținut alături de trupa sa la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Mădălina, mama fiicei sale, a fost cea care l-a descoperit zăcând pe jos, în sufragerie, fără semne vitale.

Potrivit Știrile Pro TV, Nosfe ar fi căzut din picioare, după ce i s-a făcut rău. În plus, se speculează că ar fi consumat droguri. Disperată, soția lui a sunat la 112, în jurul orei 3.26.

Nosfe ar fi consumat substanțe interzise

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și unul medical, însă interpretul nu a mai putut fi salvat. În urma lui, Nosfe a lăsat o soție îndurerată și o fetiță de șapte ani.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… Te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a fost mesajul postat de Mădălina Crețan, pe rețelele de socializare.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985, la Galaţi, însă nu întotdeauna a fost pasionat de muzică. Prima dată, el a obținut o diplomă de liceu cu specializare în Grafică pentru Publicitate. Abia în 2002 a intrat în industria muzicală.

S-a apucat de muzică abia în 2002

„Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii, pentru că nu eram conştient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat în România, pentru că eram în Italia, şi m-am izbit de nişte realităţi ale hip-hopului, m-am schimbat şi am început să înţeleg lucruri. Atunci am început să scot ce am pe suflet, într-adevăr.”, a declarat Nosfe, în cadrul unui interviu mai vechi.

Nosfe făcea parte din trupa Șatra B.E.N.Z. formată inițial din cinci artiști: Super Ed, Killa Fonic, Nosfe și Keed și Lu-K care este și producătorul grupului. În 2019, Killa Fonic a decis să părăsească formația.

citește și...