Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Concurenta va intra în posesia premiului de 100.000 de lei

06.02.2022, 13:58

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Lupta a fost strânsă între Viviana Sposub și Ruxi. Telespectatorii au decis că Ruxi merită să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei, dar și cu titlul de cea mai stilată celebritate din România

În cursa pentru marele premiu au rămas doar cinci concurente. Ruxi, Viviana Sposub, Adina Halas, Bella Santiago și Raluca Dumitru sunt celebritățile care s-au luptat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Ruxi este marea câștigătoare a sezonului care sâmbată seară a luat sfârșit. Concurenta este cea mai stilată celebritate din România. Aceasta a ajuns la pasul final alături de Viviana Sposub, însă fanii au votat, iar procentele și-au spus cuvântul.

Ruxi este câștigătoarea ,,Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi a fost desemnată favorita publicului, cu un procentaj de 53,8%. Aceasta  a fost urmată de Viviana Sposub, care s-a situat pe locul secund în clasament, cu un scor de 46,2%.

Ruxi a ales o ținută specială. Concurenta a optat pentru o rochie albastră, prinsă în jurul gatului.

“Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să vă demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic!  Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!”, a spus Ruxi în lacrimi.

Primele declarații ale Vivianei Sposub după ce a pierdut la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana Sposub a publicat câteva filmulețe făcând câteva mărturisiri emoționante despre tot ce s-a întâmplat în Marea Finală.

“Am ajuns acasă și voiam să vă mulțumesc și să mă înclin în fata voastră pentru că ați fost alături de mine pentru că m-ați votat în număr atât de mare. Sunt foarte fericită pentru tot ce mi s-a întâmplat, sunt fericită că v-am câstigat pe voi, le felicit pe fete.

O felicit pe Ruxi, vă mulțumim că ne-ați urmărit. O să închei prin a vă mulțumi și sper că o să fiți alaturi de mine și în viitoarele proiecte. Pregătesc o grămadă de lucruri frumoase pentru voi. Doamne ajută pentru țoață lumea, vă iubesc și vă mulțumesc!”

Adina Halas, Raluca Dumitru si Bella Santiago au fost eliminate de la ,,Bravo, ai stil!”

Adina Halas fiind prima concurentă eliminată, cu 2,7% din voturile celor de acasă.

,,Mă bucur că am ajuns aici. Știam că lucrurile se pot schimba în clasament. Nu îmi pare rău că am participat la  „Bravo, ai stil! Celebrities”. Sunt recunoscătoare pentru tot. Mă bucur că am ajuns la sufletele celor de acasă”, a declarat Adina Halas, după ce Ilinca Vandici a anunțat-o că părăsește competiția.

Raluca Dumitru a fost cea de-a doua concurentă eliminată în Gala de aseară, acumulând un procentaj de doar 4,3%.

,,Le mulțumesc foarte mult celor de acasă. Fară ei nu eram aici. Vă mulțumesc frumos”, a spus concurenta.

Bella a părăsit și ea competiția, reușind să acumuleze un procentaj de 10,2% din voturi.

,Am venit în ultima clipa din emisiune. Sunt foarte mulțumită”, a declarat Bella Santiago.

 

citește și...