Bella Santiago, în lacrimi în ultima ediție ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ,,Mama mea a vrut să mă avorteze”

05.02.2022, 11:39

În ultima ediție Bravo, ai stil!, înainte de finală, emoțiile au copleșit întregul platou de filmare. Finalistele competiției au avut parte de momente foarte emoționante și au izbucnit în hohote de plâns, când s-au conectat cu emoțiile trăite în copilărie sau le-au transmis un mesaj celor dragi. Povestea Bellei Santiago le-a cutremurat pe toate concurentele, dar și pe Ilinca Vandici, care a fost emoționată până la lacrimi.

În cursa pentru marele premiu au rămas doar cinci concurente. Ruxi, Viviana Sposub, Adina Halas, Bella Santiago și Raluca Dumitru sunt celebritățile care se luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Ediția de vineri a show-ului a fost una plină de emoții atât pentru concurenți, cât și pentru jurați. Povestea Bellei Santiago a fost de departe cea mai captivantă. Artista a povestit despre momentele din copilărie în care a trebuit să muncească și să o ajute pe mama ei, în timp ce alți copii mergeau la scoală. Momentul culminant al discursului artistei a fost când  a mărturisit că mama ei a vrut să o avorteze.

Bella Santiago, în lacrimi

Bella Santiago a fost întrebată cui ar vrea să-i mulțumească, dacă ar alege o singură persoana din viața ei. Artista a ales-o pe mama ei.

”Mama m-a ținut în burtă, a avut grijă de mine când m-am născut. Ea este cea mai importantă persoană din viața mea”, a mărturisit solista. 

Bella Santiago i-a transmis un mesaj emoționant în care i-a mulțumit mamei ei pentru că a decis să o aducă pe lume, chiar dacă aceasta nu avea niciun ajutor la vremea respectivă să o crească. ,,Mama mea a vrut să mă avorteze”, spune artista.

”La 11 ani, eu deja munceam. Nu aveam bani să merg la scoală”

”Mama, când era gravidă, voia să mă avorteze, dar prietenii ei au sfătuit-o să nu o facă. Ea și-a ascultat prietenii și a avut grijă de mine. Eu nu am avut tată, am ajutat-o pe mama. Când aveam 11 ani, eu deja munceam. Cântam la salon, pentru că nu aveam bani să merg la scoală. I-am promis mamei că, până va îmbătrâni, o să o ajut”, a dezvăluit Bella cu lacrimi în ochi.

Concurentele au izbucnit în plâns și au empatizat cu artista.

Adina Halas și Raluka, în lacrimi

Adina Halas s-a abținut să nu plângă și a complimentat-o pe Bella Santiago.

”Sunt convinsă că mama ta este mândră de tine. Cred că îi place foarte mult ținuta, chiar dacă nu înțelege românește. Ținuta mi se pare spectaculoasă, i se potrivește Bellei. Îmi place exact așa cum o prezintă ea în seara aceasta”, a spus Adina Halaș.

Raluka a început să plângă, de asemenea. ”Felicitări, Bella. Cu siguranță, mama ta te iubește foarte mult. Cred că o vezi foarte rar și o atingi fizic foarte rar”.

Marea Finală a show-ului de modă de la Kanal D vă avea loc pe data de 5 februarie 2022, de la ora 20:00. Concurenta care va primi cele mai multe voturi din parte publicului va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei!

citește și...