Ruxi, concurenta „Bravo, ai stil!”, moment tensionat cu jurații. „Ia-ți poșeta și pleacă acasă”

10.01.2022, 13:35

Momentele tensionate dintre concurente și jurații „Bravo, ai stil!” ies la iveală. Ruxi este extrem de afectată de criticile juraților și spune că este dezamăgită de evaluarea făcută în ultima perioadă. Mai mult, concurenta spune că a ajuns la capătul răbdării și este la un pas de a pleca acasă.

Gala intitulată „Tokyo Glam” a fost una plină de provocări pentru concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities” , care au concurat pentru a realiza momente inedite și ținute pe măsură. Tibi Clenci și Raluca Bădulescu au criticat ținuta aleasă de Ruxi, subliniind că nu se potrivește cu tema, fapt ce a făcut-o pe concurentă să izbucnească.

Ruxy a ajuns la limita răbdării și a declarat că a alocat energie și timp competiției, iar eforturile ei nu mai sunt apreciate în prezent. Ruxy spune că nu mai este motivată să își dea interesul în cadrul competiției, avertizând că este pregătită să părăsească emisiunea.

Ruxy, afectată de criticile celor trei jurați

„Dacă eram pe dramă, făceam crize. Nu sunt pe dramă, doar mi-am spus niște păreri când sunt întrebată. Sunt de 5 luni aici și consider că am dat foarte mult timp și energie acestei emisiuni și am dreptul să spun că nu mai vreau să dau energie și timp.

Am dreptul să spun că nu mai pot, că nu îmi mai dau interesul cum mi l-am dat până acum pentru că nu mai am energie și nici voință. Eu mi-am demonstrat ce am avut de demonstrat că după asta sunt capabilă să fac haine și să îmi dezvolt cariera și pe partea asta. De mâine pot să plec!”, a spus Ruxi.

„Ia-ți poșeta și pleacă acasă”

Maurice Munteanu s-a simțit deranjat de atitudinea concurentei și a taxat-o imediat. Mai mult, juratul a îndemnat=o pe Ruxi să plece acasă, daca consideră că nu este apreciata. ”Cine a spus în viață că lucrurile mișto se obțîn repede? Orice e greu.”, a spus acesta.

„Care-i problema? Că te simți încolțită? Că a muncit prea mult și nu e răsplătită? Ți s-a zis că ești cea mai mișto, ai fost în topul clasamentului. Ce ai vrea, să îți punem o fundă, să îți dăm un cec de un milion de euro?!

Dacă consideri că ai făcut tot ce ai putut, ia-ți poșeta și pleacă acasă. Să ne simțim noi prost, că ce? E competiție până la urmă. Cine a spus în viață că lucrurile mișto se obțin repede? Orice e greu.”, a fost replica lui Maurice Munteanu.

citește și...