Bella Santiago are o poveste de viață desprinsă din filme. Artista i-a făcut să plângă pe jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. ”A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam”

08.01.2022, 16:25

Bella Santiago are o poveste de viață desprinsă din filme. Artista a făcut mărturirisiri care i-au făcut să plângă pe jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. ”A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”, spune artista.

 

Gala de sâmbătă seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” este una plină de emoții. Povestea de viață emoționantă a artistei Bella Santiago a înduisat inimile tuturor.

 

Prima iubire a concurentei a părăsit-o imediat după nașterea copilului lor, iar suferința artistei a fost fară sfârșit, așteptând zi de zi ca bărbatul pe care îl iubea să se întoarcă. Viața a făcut-o pe Bella să meargă mai departe și să își crească copilul singură, conștientizând că a fost abandonată.

”A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani. El venea două zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”, povestește Bella Santiago.

Povestea de viață a cântăreței l-a marcat pe Tibi Clenci, juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Tibi Clenci se declară devastat de drama concurentei.

”Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!”

„Mă durea sufletul! Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!”, spune emoționat Tibi Clenci.

 

Bella a trăit pentru o perioadă îndelungată de timp cu durerea ca un alt bărbat să îi accepte fiica. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicolae Ionuț Grigore. Jumătatea artistei nu numai că i-a acceptat fetița, dar o face fericită zi de zi.

„Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amândouă… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.red. soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore)”, spune Bella.

Cine e Bella Santiago

Bella Santiago s-a făcut cunoscută publicului larg după participarea la „X Factor”. Aceasta i-a uimit pe jurați și pe cei de acasă cu voce sa și a reușit să câștige concursul. Bella Santiago este câștigătoarea X Factor România 2018 și Te cunosc de undeva 2019. Artista a impresionat chiar și la Eurovision, acolo unde a participat acum ceva timp.

citește și...