Rutina „bizară” a Prințului Charles, în fiecare dimineață. ”Cere ca șireturile de la pantofi să îi fie călcate cu fierul de călcat”

20.01.2022, 19:44

Rutina „bizară” a Prințului Charles, în fiecare dimineață. În calitate de senior regal și viitor rege, Prințul Charles are la îndemână o echipă de personal care să-l ajute în viața de zi cu zi. „Pijamalele lui sunt presate în fiecare dimineață și șireturile pantofilor sunt presate cu un fier de călcat”.

Îndatoririle cu care îi asistă pot include gătirea meselor, pregătirea patului și asigurarea că se află la locul potrivit la momentul potrivit pentru angajamentele regale.

Și se pare că cei care lucrează pentru el îi ajută și cu rutina lui de dimineață foarte strictă și oarecum neobișnuită – care îl pregătește pentru ziua care urmează.

Rutina neobișnuită a Prințului Charles

Perspectiva asupra rutinei sale a fost dezvăluită odată de prietenul și fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, care a lucrat îndeaproape cu familia în anii 1990.

Fostul ajutor al familiei regale britanice a mai povestit că dopul de baie trebuie pus doar într-o anumită direcție, prosopul de baie trebuie aranjat într-un anume fel pe care îl preferă Prințul Charles, iar lenjeria lui intimă nu trebuie să aibă nici măcar o cută. „Pijamalele lui sunt presate în fiecare dimineață și șireturile pantofilor sunt presate cu un fier de călcat”.

Dopul de baie trebuie să fie îndreptat către o direcție specifică

Și când vine vorba de baia lui de dimineață, Burrell a adăugat că prințul are și niște solicitări foarte specifice.

El a mai spus: „Temperatura apei trebuie să fie doar călduță și doar pe jumătate plină”.

Fostul majordom a mai adăugat că dopul de baie trebuie să fie îndreptat către o direcție specifică, prosopul lui de baie trebuie aranjat după gustul lui, iar lenjeria nu poate avea o cută deplasată.

Care este relația dintre Prințul Charles și fiul lui, Prințul Harry

Se spune că Charles i-a oferit fiului său un semn de pace, invitându-l pe el și familia lui să rămână cu el în următoarea lor călătorie din America.

Prințul de Wales și-a exprimat dorința fermă de a petrece timp de calitate cu nepoții săi, nevăzut-o pe Archie de la vârsta de șase luni și neîntâlnind-o niciodată pe fetița ducelui și ducesei de Sussex, Lilibet Diana, care s-a născut în iunie.

Oferta de a reuni familia pentru prima dată de când Harry și soția sa Meghan au decis să renunțe la rolurile regale și să se stabilească acasă în California a fost făcută de moștenitor înainte de Crăciun.

Sursa anterior menționată mai susține și că Charles și-ar dori să repare ruptura dintre el și fiul lui, Prințul Harry, care a decis să se retragă din lumea „regalității”, alături de soția lui Meghan Markle, fiindu-i retras titlul regal.

citește și...