Cu ce funcționează mașina Aston Martin a Prințului Charles. ”Dacă vă vine să credeți”

13.10.2021, 14:18
Cu ce funcționează mașina Aston Martin a Prințului Charles. ”Dacă vă vine să credeți”
Cu ce funcționează mașina Aston Martin a Prințului Charles. ”Dacă vă vine să credeți”

Prințul Charles al Marii Britanii, în vârstă de 72 de ani, a explicat, în cadrul unui interviu pentru BBC, cu ce funcționează automobilul său Aston Martin, pe care regina Elisabeta a II-a i l-a făcut cadou când a împlinit 21 de ani. mașina este parțial alimentată cu vin alb și zer din procesul de fabricare al brânzei.

Prințul Charles al Marii Britanii i-a acordat un interviu lui Justin Rowlatt, editorul BBC pentru probleme de mediu. În cadrul interviului, Prințul Charles a explicat și cum funcționează mașina sa Aston Martin, primită în dar de la regina Elisabeta a II-a când a făcut 21 de ani.

Automobilul respectiv este parțial alimentat cu resturi de brânză și vin, relatează Hotnews.

Cu ce funcționează mașina Aston Martin a Prințului Charles. ”Funcționează cu deșeuri”

„Bătrânul meu Aston Martin funcționează cu deșeuri. Funcționează, dacă vă vine să credeți, cu vin alb britanic în surplus și zer din procesul de fabricație al brânzei”, a explicat prințul Charles al Marii Britanii.

Anul trecut, acesta povestea cum au reacționat inginerii de la Aston Martin în momentul în care le-a cerut să găsească o sursă alternativă de combustibil pentru automobilul său: „Inginerii de la Aston au zis: ”Ah, va distruge întreaga mașină”. Le-am răspuns că ”Păi atunci n-o s-o conduc” așa că s-au apucat de treabă și ei recunosc acum că merge mai bine și este mai puternică pe acel combustibil decât pe benzină”.

FOTO: Hepta

citește și...