FOTO. Ruby, topless. ”Poate unora n-o să le placă”

10.07.2020, 15:28
FOTO. Ruby, topless. ”Poate unora n-o să le placă”
Ruby, topless. ”Poate unora n-o să le placă”

Ruby apare în ipostaze de infarct în mai multe fotografii postate în mediul online. Cântăreața a pozat topless și în bikini minusculi.

Cântăreața Ruby a încins atmosfera pe internet. Vedeta a făcut publice mai multe fotografii în care își etalează trupul în  toată splendoarea. Artista a pozat topless, îmbrăcată doar în bikini minusculi, arătându-și trupul acoperit de tatuaje.

”Mă simt prea bine în pielea mea”

”Poate unora o să li se pară prea mult poza asta sau n-o să le placă… Dar mă simt prea bine în pielea mea și cu mine că să o țin ascunsă în telefon!??
Asta sunt eu, cu bune și cu rele, fără edit și filtre!? Îmi place de mine cel mai mult din lume așa!?

Învățați să va uitați în oglindă și să vedeți în ea cea mai frumoasă și iubită persoană din viața voastră!? O să vă schimbe viață treaba asta! Nu există defecte și nici perfecțiune, există individualitate și trebuie iubită și sărbătorită!?

Când ești bine cu ține, poți să apreciezi binele și frumosul din jurul tău!♥️
Prea deep pentru o poză în juma de costum de baie da’ chiar nu e vrăjeală, self loveu e mare lucru, încercați!???”, este mesajul scris de cântăreață în dreptul fotografiilor incendiare.

Cum au reacționat fanii

În numai două ore de la postarea imaginilor în care apare topless, Rub y a adunat peste 40.000 de like-uri de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online. De asemenea, artista a primit și numeroase mesaje din partea internauților.

”Este ce trebuie”, ”Frumoasă formă, Ruby”, ”Prea multe tatuaje, unde este feminitatea din tine? Ai umplut corpul tău frumos cu prea multe tatuaje. Nu-mi place, păcat de tine”, ”Prea frumoasă”, ”Ești bună rău”, ”Tatuaje și atât. Zici că ai arătat ceva anume”, i-au transmis prietenii din  mediul virtual lui Ruby.

 

citește și...