FOTO / Gestul făcut de Carmen Brumă în plină pandemie. S-a afișat topless și a anunțat unde s-ar autoizola

15.03.2020, 12:45
FOTO / Gestul făcut de Carmen Brumă în plină pandemie. S-a afișat topless și a anunțat unde s-ar autoizola
Gestul făcut de Carmen Brumă în plină pandemie. S-a afișat topless și a anunțat unde s-ar autoizola

Carmen Brumă a publicat o fotografie în care apare topless la piscină. Vedeta le-a mărtuisit fanilor săi că acela este locul unde s-ar autoizola pentu o perioadă nedeterminată.

”Aici m-as autoizola oricât!”, le-a mărturisit Carmen Brumă fanilor din online, făcând referire la recomandarea autorităților de a rămâne cât mai mult în case pe durata pandemiei de coronavirus.

În imaginea făcută publică, vedeta TV apare topless pe marginea unei piscine. Se pare că fotografia a fost făcută în timpul unei vacanțe pe care Carmen Brumă a petecut-o în Santorini.

Fotografia a stârnit imediat interesul fanilor.

”Un corp perfect, într-o poză frumoasă”, Ce priveliște superbă și… ce priveliște superbă!”, ”Și eu m-aș izola cu tine”, ”Norocos Mircea Badea”, au comentat aceștia.

Carmen Brumă dă sfaturi pentru cei care stau acasă

Vedeta a publicat câteva sfaturi pentru toți cei care stau acasă în această perioadă din cauza pandemie de coronavirus.

”1. REDUCEȚI APORTUL CALORIC! Vă mișcați mai puțin, deci nu aveți nevoie de aceeași cantitate de mâncare, dacă nu vreți să va îngrășați.
2. BEȚI APĂ! 35-40 ml pe kg corp este necesarul în condiții normale de temperatură/efort fizic pentru un adult. Hidratarea corespunzătoare vă ajută organismul să funcționeze corect, previne poftele, controlează apetitul.
3.NU MÂNCAȚI DE PLICTISEALĂ! Statul acasă, stresul la care suntem toți supuși zilele acestea, ieșirea din rutină cu care eram obișnuiți ne pot împinge să mâncăm necontrolat! Încercați să evitați ronțăitul non stop și păstrați 4 ore de repaus alimentar (total) între mese, timp în care va hidratați.
4. FACEȚI SPORT ACASĂ! (sau în aer liber în zone fără aglomerație) Programați-vă telefonul să vă atenționeze la fiecare 2-3 ore și ridicați-vă de pe canapea/scaun. Faceți 15-20 genunflexiuni, flotări, fandări , abdomene etc”, a scris ea în mediul online.

citește și...