Ruby, pe ultima sută de metri cu amenajarea casei. ”Au chemat vecinii poliția”

03.06.2020, 14:51
Ruby, pe ultima sută de metri cu amenajarea casei. ”Au chemat vecinii poliția”

Cântăreața Ruby urmează să finalizeze ultimele detalii în noua sa locuință. Vedeta le-a povestit Adelei Popescu și lui Cove peripețiile prin care a trecut în timpul amenajărilor interioare.

Ruby a acordat un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, în care a mărturisit că are un program extrem de încărcat pentru că este ocupată cu finalizarea casei sale.

”Sunt într-un șantier de nedescris. Non-stop. Chiar azi am terminat în mare parte cu terasa. Am reușit să montăm jacuzzi-ul. Am avut așa probleme cu jacuzzi-ul ăsta, au chemat vecinii poliția. A fost balamuc mare”, a spus Ruby.

A urcat cada pe scări 17 etaje

Ruby a explicat că a urcat cada 17 etaje, pe scări, astfel că a spar un perete.

”Am vrut să ne facem și noi o terasă frumoasă. Trebuie să zugrăvim. A venit echipa care se ocupă de jacuzzi. Am urcat cada asta 17 etaje pe scări. Am spart un perete, a venit poliția”, a explicat cântăreața.

Așteaptă să vadă reacția bunicii ei

Ruby are o relație specială cu bunica sa, Gherghina. Artista a mărturisit că abia așteaptă să vadă cum va reacționa aceasta în momentul în care va vedea cada amenajată pe terasă.

”M-a sunat mamaia ieri și se alinta: ”Mamaie, ai zis că mi-ai făcut cameră, nu-mi mai place la nebunii ăștia, vreau la tine”. Mamaia știți cum e, stă câteva luni la tatăl meu, după aceea se întâmplă ceva, nu-i mai convine și vrea la mine. După aceea, stă un pic la mine, iarăși nu-i convine ceva, stilul de viață, cât cheltuim, ceva-ceva, și îl sună pe unchiul meu să o ia. Și acum urmează să vină la mine. Abia aștept să-i văd fața când o să vadă o mare cadă pe terasă. N-o să înțeleagă nimic. Sper să o bag și pe ea la o baie, sper să o conving. Cred că îi voi face o mare bucurie pentru că e ceva ce nu a mai văzut ea. Abia aștept să vină”, a mai declarat Ruby.