Ruby, pe ultima sută de metri cu amenajarea casei. ”Au chemat vecinii poliția”

03.06.2020, 14:51
Ruby, pe ultima sută de metri cu amenajarea casei. ”Au chemat vecinii poliția”
Ruby, pe ultima sută de metri cu amenajarea casei. ”Au chemat vecinii poliția”

Cântăreața Ruby urmează să finalizeze ultimele detalii în noua sa locuință. Vedeta le-a povestit Adelei Popescu și lui Cove peripețiile prin care a trecut în timpul amenajărilor interioare.

Ruby a acordat un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, în care a mărturisit că are un program extrem de încărcat pentru că este ocupată cu finalizarea casei sale.

”Sunt într-un șantier de nedescris. Non-stop. Chiar azi am terminat în mare parte cu terasa. Am reușit să montăm jacuzzi-ul. Am avut așa probleme cu jacuzzi-ul ăsta, au chemat vecinii poliția. A fost balamuc mare”, a spus Ruby.

A urcat cada pe scări 17 etaje

Ruby a explicat că a urcat cada 17 etaje, pe scări, astfel că a spar un perete.

”Am vrut să ne facem și noi o terasă frumoasă. Trebuie să zugrăvim. A venit echipa care se ocupă de jacuzzi. Am urcat cada asta 17 etaje pe scări. Am spart un perete, a venit poliția”, a explicat cântăreața.

Așteaptă să vadă reacția bunicii ei

Ruby are o relație specială cu bunica sa, Gherghina. Artista a mărturisit că abia așteaptă să vadă cum va reacționa aceasta în momentul în care va vedea cada amenajată pe terasă.

”M-a sunat mamaia ieri și se alinta: ”Mamaie, ai zis că mi-ai făcut cameră, nu-mi mai place la nebunii ăștia, vreau la tine”. Mamaia știți cum e, stă câteva luni la tatăl meu, după aceea se întâmplă ceva, nu-i mai convine și vrea la mine. După aceea, stă un pic la mine, iarăși nu-i convine ceva, stilul de viață, cât cheltuim, ceva-ceva, și îl sună pe unchiul meu să o ia. Și acum urmează să vină la mine. Abia aștept să-i văd fața când o să vadă o mare cadă pe terasă. N-o să înțeleagă nimic. Sper să o bag și pe ea la o baie, sper să o conving. Cred că îi voi face o mare bucurie pentru că e ceva ce nu a mai văzut ea. Abia aștept să vină”, a mai declarat Ruby.

citește și...