Ruby, pe mâna medicilor. Și-a operat din nou bustul

25.08.2020, 12:11
Ruby, pe mâna medicilor. Și-a operat din nou bustul
Ruby, pe mâna medicilor. Și-a operat din nou bustul

Cântăreața Ruby a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vedeta le-a explicat fanilor săi din mediul online ce s-a întâmplat de fapt.

Ruby și-a speriat fanii după ce s-a filmat pe patuyl de spital, iar ulterior în scaunul cu rotile.

”Stați liniștiți, nu am absolut nicio problemă, decât cele pe care mi le fac singură. Eu mereu când am probleme, am pentru că mă ocup. Le fac, le provoc, sunt problematică, dar apreciez grija voastră. Fiți bine! Și voi, și eu! Singura mea problemă reală acum este că nu am voie să beau suc, pot să beau doar apă”, a spus artista.

”Azi merg cu papa mobilul, face cinste papa? Ia uite-mă! Eu pot să merg și pe picioarele mele, dar cică nu am voie! Merg să o văd pe doamna doctor! O să-mi pună oare o perfuzie cu suc? Pa, prieteni! Ne vedem când… mă trezesc!”, a adăugat ea.

”Am niște zvâcuri de nebună și nu pot să stau potolită”

Ulterior, cântăreața le-a explicat fanilor săi care a fost motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor. Potrivit spynews.ro, din cauza unor complicații, Ruby s-a operat din nou la sâni.

”Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am ajuns iarăși la doctor pentru că nu am avut grijă de intervenția mea de la sâni. Spre rușinea mea, am niște zvâcuri de nebună și nu pot să stau potolită niciodată. După prima mea intervenție, am avut un concert în Iași și am început să mă comport ca o nebună, ca și cum nu mi se întâmplase nimic”, a explicat vedeta, conform sursei citate.

”Acțiunea mea de acum câțiva ani m-a afectat pe termen lung și a trebuit să intervin din nou. Am început să rețin apa, mi-a scos apa doamna doctor. După care, iarăși. M-am pus să sparg lemne acum câteva zile și iata-mă, sunt aici! Dar o să fiu bine!”, a adăugat cântăreața.

citește și...