Ruby e plină de vânătăi. Ce a pățit cântăreața

26.01.2022, 14:52
Ruby e plină de vânătăi. Ce a pățit cântăreața

Ruby și-a speriat fanii! Vedeta le-a prezentat admiratorilor săi un videoclip în care apare plină de vânătăi. Ruby a mărturisit că o doare tot corpul. ”Mă dor niste coaste, destul de rău. Am niste vânătăi urâtele. Nu se văd ca lumea. Mai sunt și altele”, spune artista. Ce a pățit, de fapt, vedeta?

Ruby și-a creat o imagine cu apariții sexy, fiind adepta ținutelor provocatoare, ce-i lasă la vedere trupul perfect sculptat. Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România.

Recent, artista a postat pe Instastory, un clip în care le arată fanilor săi picioarele pline de vânătăi! Din video-ul postat de artistă se poate observa că picioarele acesteia sunt pline de vânătăi.

Ruby a mărturisit că o doare tot corpul

Înainte de a se pregăti să facă o baie, Ruby a mărturisit că o doare tot corpul, probabil din cauza coregrafiei pe care a făcut-o în aceeași zi.

”Mă dor niste coaste, destul de rău. Am niste vânătăi urâtele. Nu se văd ca lumea. Mai sunt și altele”, spune artista.

Ruby a fost acuzată că este homofobă. Artista a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a apărut un video pe TikTok, potrivit căruia artista este împotriva persoanelor de același sex. Cântăreața a reacționat imediat. “Doamne, sunteți nebuni la cap. Nu există așa ceva”, a spus Ruby.

Recent, Ruby s-a arătat extrem de revoltată pe pagina ei de Instagram după ce unii dintre fani ei au acuzat-o că este homofobă. Unul dintre fanii artistei a preluat un video și l-a postat pe TikTok, lăsând să se înțeleagă că vedeta ar avea o problemă cu persoanele de același sex care sunt într-o relație. La vederea acestor imagini, Ruby a ținut să lămurească toată situața, spunând că nu este homofobă.

Ruby, după ce a fost acuzată că este homofobă

“Haideți să lămurim o treabă pentru că m-ați enervat rău azi. Mi-ai zis că sunt homofobă. Doamne, sunteți nebuni la cap. Nu există așa ceva, chiar vă place să aveți motiv să ziceți ceva de cineva. Din contră, eu sunt foarte deschisă și iubesc oamenii, iubesc iubirea și susțin oamenii care se iubesc, nu judec pe nimeni de felul în care alege să își împărtășească dragostea. (…) Celui care a ales să decupeze din context și să facă un filmuleț plin de controverse, îl rog să îl șteargă pentru că memoria lui este… Vă rog să scoateți filmulețul acela. (…) “, a spus Ruby pe pagina ei de Instagram.

Ruby a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul său, Robert. Artista a făcut declarații despre momentul în care își dorește să devină mamă și ce părere are despre căsătorie. Mai mult, solista a vorbit și despre gelozia în relație.

Care a fost cel mai nebunesc gest făcut de Ruby din gelozie

Ruby a fost invitată la podcast-ul lui Dămian Drăghici, unde a vorbit despre copilărie, viața artistică, dar și despre viața personală. Întrebată cum este artista îndragostită, Ruby a răspuns că se implică foarte mult și este copilăroasă.

„Sunt copilă, sunt cu tot sufletul, îmi vine să cânt pe stradă”.

Întrebată dacă este geloasă, cântăreața nu a recunoscut imediat, însă ulterior a spus:

„A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună ”Nu” ?! Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak … ceva pe acolo, toate!”, a spus Ruby în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Ruby a mărturisit că cel mai nebunesc lucru făcut din gelozie a fost să-l caute pe iubitul ei într-un club, în pijamale.

„Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim”, a dezvăluit artista.

 

 

citește și...