Ruby a vorbit despre căsătorie! ”Pe plan personal sunt foarte bine, am o relație de 10 ani cu iubitul meu”

04.09.2022, 20:16

Ruby a făcut o serie de declarații privind căsătoria. Bruneta are o relație de 10 ani cu  iubitul ei, Robert, formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. „Nu prea discutăm despre asta, suntem amândoi copii. Avem câini, pisici de crescut”, a  dezvăluit Ruby.

Ruby și Robert trăiesc de 10 ani o frumoasă poveste de iubire. Cântăreața a infirmat zvonurile potrivit cărora s-ar despărți de partenerul ei, încă formează un cuplu cu iubitul, dar nu au planuri de căsătorie.

Mulți dintre fanii celor doi se întreabă mereu când vor ajunge cei doi îndrăgostiți în fața altarului.

Ruby a vorbit despre căsătorie!

„Pe plan personal sunt foarte bine, am o relație de 10 ani cu iubitul meu și suntem foarte bine așa. De ce să ne legăm la cap fără să ne doară?”, a spus vedeta, care nu are de gând să se căsătorească.

Bunica solistei îi bate apropouri în această privința, însă brunetă nu are niciun gând să devină mămică. „Ba da, îi mai merge gura, dar să zică mersi că îi are pe frații mei care sunt mai mici și sunt foarte dulci, sunt niște nepoței perfecți”, a mai precizat Ruby.

”Este al doilea bărbat din viața mea”

Vedeta a mărturisit în cadrul podcast-ului lui Dămian Drăghici că Robert este al doilea bărbat din viața ei.

„Nu aveam voie să am iubiți în adolescență. Primul iubit l-am avut la vârsta de 17 ani. Robert, (n.r. actualul partener de viață), este al doilea bărbat din viața mea. Robert a fost dansatorul meu multă vreme, am fost prieteni mult timp, dar cred că am avut mereu ceva pentru el în adâncul sufletului.

M-a cucerit prin faptul că este copilăros ca și mine. Avem grijă împreună de animăluțe pe care le iubim foarte mult. Avem patru pisici și cinci căței, aproape toate animăluțele sunt adoptate, cu o singură excepție”, a declarat Ruby, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO,

citește și...