Relația specială pe care Ruby o are cu bunica ei. ”A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui”

01.06.2022, 16:17
Relația specială pe care Ruby o are cu bunica ei. ”A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui”
Relația specială pe care Ruby o are cu bunica ei. ”A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui”

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a vorbit despre una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Este vorba despre bunica ei, cu care vedeta, în vârrstă de 33 de ani, are o relație extrem de apropiată. ”A făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui”, a mărturisit Ruby.

Ruby are o relație specială cu bunica ei, Gherghina.

Artista a făcut declarații emoționante despre bunica ei în cadrul unui interviu.

Relația specială pe care Ruby o are cu bunica ei. ”A umplut orice gol ar fi putut exista”

“Mamaie e viața mea. Am o relație specială cu ea, ca orice nepoată cu mamaia ei sper. Dacă nu, eu v-aș spune tuturor să vă iubiți bunicii cel mai mult, pentru că sunt cei mai drăguți și cele mai mari bogății din viața noastră și atât timp cât îi avem, trebuie să-i adorăm”, a mărturisit Ruby pentru wowbiz.ro.

”Eu o ador pe mamaie și am o relație specială cu ea. Este normal, ea m-a crescut, m-a educat, părinții mei au fost plecați la muncă în străinătate, iar eu am rămas în grija ei și a făcut în așa fel încât să nu simt lipsa și dorul nimănui, a umplut orice gol ar fi putut exista”, a completat aceasta.

Ce spunea tatăl lui Ruby despre familia sa

Manuel Grigore, tatăl lui Ruby, are o poveste de viață impresionantă. Acesta a povestit în urmă cu ceva timp, la emisiunea ”Chefi la cuțite”, cum a cunoscut-o pe mama lui Ruby, fosta sa soție.

”Fiica mea crede că sunt cel mai bun. O să fie mândră de mine. Nu mă interesează ce cred alții. Am o cârciumă în Centrul vechi în Constanța, unde vindem grătare, burgeri. Eu le gătesc. Am lucrat ca ospătar pe timpuri. Am plecat în Italia și am stat acolo 27 de ani. Am luat-o și pe soția mea. Ruby a stat cu bunica acasă”, a mai spus tatăl lui Ruby.

“Am lucrat de la 16 ani la o întreprindere de prelucrare a lemnului. Pe mine m-a costat, mi-a scăpat pe mână un cuțit și mi-am tăiat două degete. La 16 ani am cunoscut-o pe soția mea, la 16 ani jumătate a rămas însărcinată cu Ruby. Am devenit tată la 18 ani. Cu Claudia mă mândresc în suflet. Nu îmi place să spun că sunt tatăl Claudiei (n.r. Ruby) pentru că pare că profit de fata mea. Cu mama Claudiei am stat până la 36 de ani. Mi-a dat prea multă libertate. Nu exista ea, existam doar eu. Am fost puțin golan, dar am iubit-o. Acum sunt recăsătorit”, a dezvăluit acesta.

citește și...