Roxana Vancea are probleme cu sarcina! De ce riscă să nască mai devreme: ‘Medicul mi-a zis să nu fac sport’

22.06.2021, 11:03
Roxana Vancea are probleme cu sarcina! De ce riscă să nască mai devreme: 'Medicul mi-a zis să nu fac sport'
Roxana Vancea are probleme cu sarcina! De ce riscă să nască mai devreme: 'Medicul mi-a zis să nu fac sport'

Roxana Vancea a fost invitată, luni (21 iunie), în platoul emisiunii “Gașca Vorbește Lumea”, unde a detaliat că are probleme cu sarcina. Vedeta este gravidă cu primul ei copil.

Roxana Vancea a mărturisit, în direct, că medicul care o monitorizează i-a spus că are colul uterin mai scurt decât este în mod normal, motiv pentru care bebelușul va veni mai devreme pe lume. Bruneta va naște un băiețel.

Roxana Vancea are interzis la sport în timpul sarcinii

“O să nasc mai devreme, că e colul mai scurt. Medicul mi-a zis să nu fac sport vreo trei săptămâni. Voi naște la începutul lui noiembrie. Din cauza problemelor nu o sa am variantă de cezariană, când o să vină, o să vină”, a mărturisit îndrăgita antrenoare de fitness la “Gașca Vorbește Lumea”.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș Paiu din 19 decembrie 2019. Dintr-o relație anterioară, bărbatul mai are un băiețel, pe Milan, de care bruneta este tare atașată.

Pentru micuțul care va veni pe lume, Roxana Vancea a dezvăluit că a ales numele Ayan.

“După ultima ecografie sunt 70% la șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a spus Roxana Vancea la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D.

citește și...