Roxana Vancea a aflat sexul bebelușului. Vedeta a ales și numele acestuia

19.06.2021, 12:18
Roxana Vancea a aflat sexul bebelușului. Vedeta a ales și numele acestuia
Roxana Vancea a aflat sexul bebelușului. Vedeta a ales și numele acestuia

Roxana Vancea a aflat sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Aceasta a dezvăluit și ce nume a ales pentru acesta.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Recent, Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

La o emisiune de televiziune, Roxana Vancea a dezvăluit că urmează să aducă pe lume un băiețel pentru care a ales și un nume: Ayan.

Roxana Vancea: ”Mi-a confirmat că o să fie 100% băiat”

„4 luni și o săptămână. Încă nu mi se vede burtica. Am fost aseară la control pentru că ultima oară mi-a zis că 70% o să fie băiat. Aseară mi-a confirmat că o să fie 100% băiat. O să fie scorpion sau săgetător. Da, am făcut pasul exact când am simțit că sunt pregătită să fiu mamă. Până atunci am fugit de asta cât am putut. Avem o relație foarte frumoasă, petrecem mult timp împreună, Milan stă mai mult la noi. Nu simt că nu este copilul meu. (…) Eu vreau să nasc normal, s-ar putea să nu am foarte multe variante”, a declarat Roxana Vancea, citată de spynews.ro.

Roxana Vancea a mărturisit că în patru luni de sarcină a luat în greutate 800 de grame. ”Nu am voie să fac foarte multă mișcare. Încerc să mănânc cât mai sănătos, acum nu mai mănânc dulciuri, mănânc fructe. Am luat 800 de grame. (…) Mi-a fost rău două săptămâni, în rest nu am avut nimic, nu am simțit nimic”, a explicat aceasta.

Roxana Vancea a dezvăluit că Milan, fiul partenerului ei de viață, a fost cel care i-a anunțat pe părinții vedetei că vor avea un nepoțel: ”L-am trimis pe Milan să le spună și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. ”Vine barza?”, îl întreabă tatăl meu. ”Da o să vină barza”, spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta. Am vorbit înainte cu Milan înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o suriroară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”.

citește și...