Roxana Vancea este însărcinată. Cum a anunțat că va fi mămică pentru prima dată

28.05.2021, 10:42
Roxana Vancea este însărcinată. Cum a anunțat că va fi mămică pentru prima dată
Roxana Vancea este însărcinată. Cum a anunțat că va fi mămică pentru prima dată

Bucurie mare pentru Roxana Vancea. Aceasta este însărcinată cu primul ei copil.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Acum, Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Fosta asistentă de televiziune a publicat, pe contul ei de socializare două fotografii în care apare alături de soțul său și de băiețelul acestuia, însoțiite de un mesaj foarte simplu: ”Noi 4 ❤️”.

Roxana Vancea este însărcinată. ”Sunt 70% la șanse să nasc un băiat”

Roxana Vancea este însărcinată în trei luni și jumătate. După ultima ecografie, se pare că vedeta va avea un băiețel.

“După ultima ecografie sunt 70% la șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a spus Roxana Vancea la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, potrivit click.ro.

“Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a mai spus ea.

citește și...