Roxana Vancea a născut. Prima imagine cu bebelușul

17.11.2021, 17:01

Roxana Vancea a născut primul ei copil la vârsta de 31 de ani. Antrenoarea de fitness a adus pe lume un băiat în cursul zilei de miercuri. Fosta prezentatoare TV a împărtășit cu fanii săi momentul emoționant pe rețelele de socializare.

Roxana Vancea a făcut anunțul cel mare în urmă cu puțîn timp pe pagina ei de Instagram.

Antrenoare de fitness a născut natural, așa cum își dorea.

Prima imagine cu băiețelul ei

Atât Roxana Vancea, cât și partenerul ei, Dragoș, au ținut să se bucure de momentul fericit cu fanii lor, împărtășind fotografii cu noul-născut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea)

Cei doi au primit o mulțime de aprecieri și de felicitări, chiar la câteva minute după ce au anunțat că au devenit părinți.

Fosta prezentatoare TV spunea, recent, că își dorește să nască natural.

Roxana Vancea: ”Îmi doresc din tot sufletul să nasc natural”

„Am ales să nasc natural, și pentru asta am nevoie de mai mult curaj și să fiu cât mai relaxată. Vreau să cred despre mine că sunt o femeie puternică și că o să reușesc să nasc așa cum mi-am propus. Medicul meu mi-a recomandat nașterea naturală. Îmi doresc din tot sufletul să nasc natural. Am cântărit foarte bine beneficiile atât pentru mine, cât și pentru copil și am ajuns la concluzia că natural e cel mai bine pentru noi.” a spus ea pentru VIVA!

Roxana Vancea declara, recent, că se simte pregătită să devina mama, fiind implicată în viața băiatului pe care Dragoș îl are dintr-o altă relație.

„Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează.

Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă.

Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca.”, declaraea pentru Cancan în urmă cu ceva timp.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în 2019.

Dragoș Paiu este un antrenor de fitness cunoscut și are un băiețel dintr-o relație anterioară.

citește și...