Motivul pentru care Roxana Vancea și-a șters pozele sexy din mediul online. A spus exact!

06.07.2021, 11:26
Motivul pentru care Roxana Vancea și-a șters pozele sexy din mediul online. A spus exact!
Motivul pentru care Roxana Vancea și-a șters pozele sexy din mediul online. A spus exact!

Roxana Vancea este una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul românesc. Însă, în ultima vreme, aceasta a șters din mediul online fotografiile în care apărea în ipostaze sexy. Vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care a făcut acest lucru. Roxana Vancea este căsătorită, partenerul ei de viață având un băiețel. Bruneta este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară.

Roxana Vancea a explicat, înt-un interviu pentru revista Viva, de ce a șters fotografiile sexy de pe conturile ei de socializare.

Vedeta a afirmat că nu a făcut acest lucru din cauza partenerului ei de viață, Dragoș, despre care recunoaște că este gelos, ci pentru că era urmărită în mediul online de mămici și educatoare de la grădinița fiului lui Dragoș, Milan.

Motivul pentru care Roxana Vancea și-a șters pozele sexy din mediul online. ”Am şters pozele în care apărea altcineva”

”Este un bărbat gelos. Nu îmi arată nici mie câteodată asta. Cred că m-aş îngrijora mai tare dacă nu ar fi gelos. Am şters pozele în care apărea altcineva, care evident nu mai făcea parte din viața mea şi câteva poze mai „obraznice” să zic aşa, în costum de baie sau lenjerie, dar asta nu din cauza lui, ci atunci când l-am înscris pe Milan la grădiniță şi eram urmarită pe Instagram sau Facebook de alte mămici sau educatoare”, a detaliat Roxana vancea.

Roxana Vancea a povestit și cum a început povestea de dragoste dintre ea și Dragoș: ”Povestea noastră a început când niciunul dintre noi nu se vedea într-o relație. Eu eram singură de un an şi 7 luni, mă obişnuisem aşa şi mi-era greu să mă mai văd cu cineva prea curând, iar Dragoș era singur de puțin timp şi într-o pregătire de concurs.A venit la sală la o întâlnire cu şeful meu, l-am văzut şi l-am întrebat pe Dan (şeful) despre el. Pentru prima dată în viața mea, am abordat pe cineva pe o rețea de socializare. I-am pus câteva emoti-coane pe Instagram şi răspunsul lui nu a întârziat să apară. Apoi ne-am întâlnit la un antrenament, a urmat un film şi apoi… o cununie”.

Roxana Vancea este însărcinată pentru prima oară. Va avea un băiețel

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Recent, Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. La o emisiune de televiziune, Roxana Vancea a dezvăluit că urmează să aducă pe lume un băiețel pentru care a ales și un nume: Ayan.

”Mi-a confirmat că o să fie 100% băiat. O să fie scorpion sau săgetător. Da, am făcut pasul exact când am simțit că sunt pregătită să fiu mamă. Până atunci am fugit de asta cât am putut. Avem o relație foarte frumoasă, petrecem mult timp împreună, Milan stă mai mult la noi. Nu simt că nu este copilul meu. (…) Eu vreau să nasc normal, s-ar putea să nu am foarte multe variante”, a declarat Roxana Vancea.

 

citește și...