Roxana Nemeș, problemele de sănătate după Survivor. Vedeta suferă din cauza consumului excesiv de cocos. ”Am foarte multe probleme”

22.03.2022, 20:15

Roxana Nemeș se confruntă în continuare cu problemele de sănătate, după Survivor. Vedeta a povestit ce se întâmplă acum și cum i-a afectat  consumul excesiv de cocos dantura.  Mai nou, cântăreața a avut  probleme la bilă din cauza alimentației în cadrul competiției.

De-a lungul competiției, mai mulți concurenți au plecat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate. Din nefericire, Roxana Nemeș a avut și ea anumite complicații, din cauza cărora a fost eliminată.

Roxana Nemeș a fost eliminată, după trei luni  la „Survivor România”. Vedeta urma să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Solista a explicat că problemele cu bila i-au dat mari bătăi de cap și se pare că alimentația a fost principala cauză care a dus la apariția acestora.

Roxana Nemeș, probleme din cauza alimentației

Aș vrea să spun că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment al meu. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu astfel de probleme până acum. O să trebuiască să fac un tratament, să nu ajung la operație sau la mai rau și am nevoie de odihnă din ce am înțeles. Sunt înapoi în echipă, momentan, însă cea mai importantă este sănătatea.”, a spus Roxana Nemeș.

Acum, blondina se confruntă din nouă cu probleme de sănătate, tot din cauza cosumului de cocoș. Recent, vedeta a fost la un consult stomatologic și a aflat că are probleme mari și cu dantura.

”Am mâncat foarte mult cocos și mi-am stricat dinții”

„Am fost la medic și mi-a făcut planul danturii pe calculator, cu o tehnologie nouă, unică la noi. Au constat că am probleme mari din cauza mâncării de la . Acolo am mâncat foarte mult cocos și mi-am stricat dinții. Am foarte multe probleme de atunci.

Mie mi-era frică mare de dentist. Acum merg cu drag. Domnul doctor are rabdare cu mine, plus că nu mai simt nici dureri prin procedurile pe care mi le face”, a spus solista, potrivit click.ro.

 

 

 

citește și...