Roxana Nemeș a părăsit ”Survivor România”. Problemele de sănătate i-au pus capac!

29.03.2021, 10:05
Roxana Nemeș a părăsit ”Survivor România”. Problemele de sănătate i-au pus capac!
Roxana Nemeș a părăsit ”Survivor România”. Problemele de sănătate i-au pus capac!

Roxana Nemeș a părăsit competiția ”Survivor România”. Acesta a renunțat din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Cântăreața Roxana Nemeș a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D. În ultima perioadă de timp, Roxana Nemeș s-a confruntat cu proleme de sănătate la competiție, astfel că duminică, 28 martie 2021, aceasta a decis să părăsească concursul.

Roxana Nemes care a declarat ca desi starea ei s-a mai imbunatatit si nu mai are dureri atat de mari, totusi este nevoita sa isi continue acasa tratamentul si sa renunte la reality show. Cu lacrimi in ochi, cântăreața a facut o ultima declaratie in fata Faimosilor si Razboincilor la Survivor Romania 2021: “Vreau sa cred ca ma simt mai bine, ma simt mai bine. Am facut mai multe analize, am tinut dieta, o sa trebuiasca sa merg acasa, o sa fac un alt set de analize. Dumnezeu mi-a dat foarte multa putere. Viata e facuta din alegeri…Survivor Romania 2021 a insemnat foarte multe. De la fiecare am avut de invatat. Ma bucur ca am ales sa vin la Survivor. M-am uimit si sunt extrem de bucuroasa si incantata ca oamenii de acasa m-au sustinut sa raman pana acum. Multumesc celor de acasa si voua si sa va urez succes, sa credeti in voi si sa lasati de la voi si sa treceti cu bine“, a fost declaratia Roxanei Nemeș inainte de a-si lua la revedere de la coechipierii ei, relatează kanald.ro.

Mesajul transmis de Roxana Nemeș în mediul online după ce a părăsit ”Survivor România”

După ce a părăsit competiția ”Survivor România”, cântăreața Roxana Nemeș a transmis și un mesaj în mediul online.

Artista a ținut să le mulțumească celor care au susținut-o și care au crezut în ea.

”Am luptat si am supravietuit aproape 3 luni! Va multumesc dragilor ca m-ati sustinut si ati crezut in mine! Multumesc @survivorromania.oficial si @kanaldromania pentru visul Survivor care m-a facut sa-mi depasesc limitele si sa realizez ca pot trai fara luxul zilelor noastre. Sunt un om mai puternic si mai bun datorita voua! Ma inclin! Succes tuturor concurentilor si DA sunteti toti SUPRAVIETUITORI! Felicitari#faimosii#razboinicii”, a scris Roxana Nemeș pe contul său de socializare.

 

citește și...