Roxana Nemeș, prima propusă spre eliminare la ”Survivor România” în această săptămână. ”E o tradiție deja”

27.02.2021, 11:40
Roxana Nemeș, prima propusă spre eliminare la ”Survivor România” în această săptămână. ”E o tradiție deja”
Roxana Nemeș, prima propusă spre eliminare la ”Survivor România” în această săptămână. ”E o tradiție deja”

Cântăreața Roxana Nemeș a fost din nou nominalizată spre eliminare la concursul ”Survivor România”, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a pierdut primul joc de imunitate din această săptămână, astfel că membrii echipei au fost nevoiță să propună un concurent pentru eliminare, Cea care a fost nominalizată de colegi este Roxana Nemeș.

“Obisnuita deja! Da, ma asteptam! Cum ati spus, e o traditie deja! Ma nominalizeaza pana ma elimina! Vreau sa multumesc publicului pentru ca intotdeauna m-au votat sa raman in continuare si sa-mi urmez visul pana la urma, pentru ca in momentul de fata este unul dintre visurile mele! Si in care imi demonstrez zi de zi ca pot mai mult si ca pot sa lupt mai mult si pot sa am motivatie indiferent cat de greu este! De cate ori ma pun in pat si de cate ori ma trezesc indiferent ca poate nu arat treaba asta numai eu stiu cat lupt cu mine! De cate ori trec printr-o nominalizare mi-e mai dor de casa si as fugi instant! Dar cu toate astea, nu stiu cum, chiar nu stiu de unde imi iau puterea! Cred ca Dumnezeu ma asculta si sunt convinsa ca intotdeauna m-a facut mai puternica, de cate ori toate lumea mi-a fost impotriva si nu mergea nimic, si nu faceam pe traseu ce trebuia, intotdeauna imi dadea puterea da pot sa lupt in continuare! Si ma bucur cand vad lucrurile astea si chiar am o satisfactie in sufletul meu si ma simt implinita, indiferent de zile mai bune, zile mai proaste si de toate sentimentele care ne apasa si toate starile si prin tot ce trecem aici! De undeva imi iau puterea si asta imi demonstreaza ca sunt un om puternic!”,a declarat Roxana Nemeș după ce a aflat că este propusă pentru eliminarea din competiție, relatează kanald.ro.

Ce i-a spus iubitul Roxanei Nemeș când a aflat că participă la ”Survivor România”

Roxana Nemeș face parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, emisiune filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Cântăreața are o relație cu Călin Hagima, care a și cerut-o în căsătorie. Artista a dezvăluit, într-un recent interviu, cum a reacționat iubitul ei în momentul în care a aflat că va participa la competiția respectivă.

”Logodnicul meu, Călin, mă iubește, mă susține foarte mult, dar este un om foarte direct și conectat la realitate. Mi-a spus să am grijă, să fiu așa cum sunt, să nu mă mai închid în mine când nu îmi place ceva. I-a plăcut ideea, știe cât sunt de luptătoare, muncitoare și puternică. Tata mi-a dat un sfat foarte bun, mi-a spus să mă concentrez foarte bine pe ce am de făcut acolo, pentru că aceia care mă iubesc mă vor aștepta acasă, indiferent cât voi sta la „Survivor România””, a declarat Roxana Nemeș.

citește și...