Veste mare primită de Culiță Sterp la ”Survivor România”. A aflat că va fi tată de băiat

22.02.2021, 10:24
Veste mare primită de Culiță Sterp la ”Survivor România”. A aflat că va fi tată de băiat
Veste mare primită de Culiță Sterp la ”Survivor România”. A aflat că va fi tată de băiat

Culiță Sterp a primit o veste extraordinară la ”Survivor România”. Acesta a aflat că va deveni tată de băiat.

Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a câștigat jocul de comunicare de la concurs. Astfel, concurenții au primit fotografii de la familiile lor. Culuță Sterp a fost printre cei mai emoționați. partenera sa de viață, Daniela Iliescu, i-a trimis o fotografie de la ecograf și concurentul a aflat astfel că va fi tată de băiat.


Veste mare primită de Culiță Sterp la ”Survivor România”. ”Băi, nu cred”

Culiță Sterp a fost în culmea fericirii când a aflat că va fi tată de băiat. Concurentul a mărturisit că, inițial, a știut că va devenic tată de fată. Culiță Sterp  a afirmat că în momentul în care a afla că va avea băiat s-a gândit să nu fie vorba despre o farsă de 1 aprilie.

„E băiat! Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e!”, a spus acesta, citat de wowbiz.ro.

„Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie. Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte. Sunt atât de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Când am venit la Survivor m-am simțit vinovat că am lăsat-o singură acasă, dar știam că e fată descurcăreață. Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred!”, a completat Culiță Sterp.

citește și...