Roxana Nemeș, după ce a plecat de la ”Survivor România”. ”Am niște pofte de zici că sunt gravidă”

05.04.2021, 12:11
Roxana Nemeș, după ce a plecat de la ”Survivor România”. ”Am niște pofte de zici că sunt gravidă”
Roxana Nemeș, după ce a plecat de la ”Survivor România”. ”Am niște pofte de zici că sunt gravidă”

Roxana Nemeș a făcut declarații după ce a revenit în România din Republica Dominicană, acolo u8nede a fost concurentă la emisiunea ”Survivor România”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Cântăreața Roxana Nemeș a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Roxana Nemeș s-a confruntat cu proleme de sănătate la competiție, astfel că în data de 28 martie 2021, aceasta a decis să părăsească concursul.

Vedeta a revenit în România și a fost prezentă la emisiunea ”Teo Show”, unde a făcut declarații.

Roxana Nemeș, după  ”Survivor România”.  ”Îmi vine să plâng că am plecat”

Roxana Nemeș a mărturisit că regretă că a fost nevoită să părăsească ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

„Am niște pofte de zici că sunt gravidă. Cred că am înnebunit pe toată lumea acolo cu pizza. Din păcate trebuie să mai fac o serie de analize până să pot să mănânc acele lucruri. Îmi vine să plâng că am plecat. Chiar am trăit asta. Sunt convinsă că Dumnezeu are alte planuri pentru mine. Am avut amețeli. Eu nu mă știam cu problemele astea înainte, aveam alte probleme, dar nu cu bila. Nu m-am gândit o secundă că de asta o să plec. M-am trezit într-o zi, am simțit în partea dreaptă… Am zis că nu bag în seamă. A doua zi din nou. M-am speriat deja. A patra zi eram la ultimul joc și am strigat la colegii mei, iar în momentul ăla am simțit că m-a fulgerat. Am zis că nu e în regulă. Am cerut o ecografie, m-au băgat în spital și mi-au zis: Gata, te operăm. Am stat trei zile pe perfuzii. De asta eram și așa umflată. Cred că din cauza sărurilor din perfuzii. M-am transformat, eram speriată de mine. Din păcate, nu s-a mai putut. Nu mai am voie să fac efort și trebuia să țin în continuare dietă”, a declarat Roxana Nemeș, citată de wowbiz.ro.

Cântăreața a vorbit și despre relația cu foștii săi coechipieri. ”Eu cumva îi înțeleg și pe ei. Dar este foarte frustrant, în momentul în care nu aduci puncte nu mănânci. Știu cum te transformi când nu mănânci. Nu îți mai funcționează creierul. Fără mâncare ești neom. Foarte multe frustrări, de la frig, ne-a plouat de atâtea ori, dormeam uzi. Acum e din ce în ce mai cald, dar în ianuarie ferească Dumnezeu… În anumiți colegi am avut încredere. Începem cu Elena, cu care eram prietene și din prima m-a nominalizat. Am aflat după mult timp. Ai niște așteptări. Am început să mă detașez foarte tare și să îmi văd de focusul meu. Oricine ce ar spune, fiecare e pe cont propriu acolo. Am rămas prietenă bună cu Majda. Doamne, este o… E un om deosebit. Cu Alexandra Stan care e de nota 10. Chiar am avut și cu Zanni o discuție și i-am zis că nu cu mine duce o luptă aici. A stat și le-a gândit. E un băiat foarte inteligent”, a mai afirmat artista.

citește și...