Roxana Nemeș a răbufnit la ”Bravo, ai stil” după ce a fost atacată. ”Nu o să permit nimănui”

07.11.2020, 13:21
Roxana Nemeș a răbufnit la ”Bravo, ai stil” după ce a fost atacată. ”Nu o să permit nimănui”
Roxana Nemeș a răbufnit la ”Bravo, ai stil” după ce a fost atacată. ”Nu o să permit nimănui”

Cântăreața Roxana Nemeș a răbufnit după ce a fost din nou criticată de Andreea Tonciu la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Roxana Nemeș este una dintre vedetele care participă în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Aceasta a reacționat vehement în ediția de vineri seară a emisiunii, după ce a fost din nou criticată de colegele de emisiune, în special de Andreea Tonciu.

”Dacă eu o să mai aud că vorbiți despre viața mea, despre cariera mea muzicală sau despre familia mea, ma iau si plec. Că nu ma cunoasteti. Nu glumesc. Cine sunteți voi să vă permiteți? Eu am o carieră de 13 ani. O țară întreagă mă iubește, cu bune și cu rele. Vă permiteți cam multe cu un om care a muncit și muncește. Mi-ar fi rușine. Toate vă dați perfecte. Prea mult vă băgați în viața mea personală. În momentul în care ești artist, automat atragi și oameni care nu te plac. Asta nu înseamnă că mă reprezintă, asta nu înseamnă că voi mă cunoașteți. Nu o să permit nimănui să se bage în meseria mea sau în viața mea ca om. Punct”, a spus Roxana Nemeș, potrivit wowbiz.ro.


Andreea Tonciu, către Roxana Nemeș: ”Măi fetiță, cu cine vorbești tu așa?”


”Măi, fetiță, cu cine vorbești tu așa? Vezi că mă iau nervii și e gravă situația cu mine”, i-a spus Andrea Tonciu Roxanei Nemeș. ”Mă fetiță?”, i-a replicat cântăreața.

Andreea Tonciu a continuat: ”Ieși! Eu sunt doamnă. Știi ce înseamnă să fii doamnă? Să nu ai multe la activ”. ”Tu vorbești? Daca tu îți mai permiți…”, i-a spus Roxana Nemeș. Andreea Tonciu a adăugat: ”Nu-mi spui tu mie ce îmi permit! Ai ințeles? Nu pot să mă liniștesc cu ea”.

Roxana Nemeș a izbucnit în plâns și a declarat: ”Nimeni nu stie ce e în sufletul meu. Nimeni nu știe cum m-am simțit eu azi, ieri cum m-am simțit. Am luat o grămadă de medicamente să mă pun pe picioare. Nu m-am plâns la nimeni”.

citește și...