VIDEO / Andreea Tonciu, dans provocator ”Bravo, ai stil”. A stârnit val de reacții

02.11.2020, 10:07
VIDEO / Andreea Tonciu, dans provocator ”Bravo, ai stil”. A stârnit val de reacții
VIDEO / Andreea Tonciu a dansat în sânii goi la ”Bravo, ai stil”. A stârnit val de reacții

Andreea Tonciu a avut una dintre cele mai provocatoare apariții din cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! celebrities”, de la Kanal D.

Andreea Tonciu, una dintre concurentele din acest sezon de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, a avut o apariție incendiară în gala care a avut lo în weekend. Aceasta a realizat un dans oriental. Andreea Tonciu a dansat într-un top care i-a lăsat sânii la vedere. Apariția brunetei a stârnit val de reacții în mediul online.

”Ești o femeie frumoasă până deschizi gura”, ”Ce bine îți stă”, ”Cea mai tare”, ”Cu sânii la vedere, ăsta este stil?”, ”Aia nu e ținută”, ”Ai fost superbă”, ”Cea mai tare”, ”Degeaba îți scuturi sânii in fata lui Botezatu nu ai șanse sa câștigi acest show … Ai ghinion”, ”Tonciu, nu ai stil”, ”Ai fost cea mai tare”, ”Ai fost de vis”, ”Garderoba Anamariei Prodan este de 10, caracterul tău este jalnic, de 1. Nu ai ce căuta în televiziune, fetiță”, ”Mi-a plăcut foarte mult dansul tău”, ”La care Dubai ai vazut tu araboaicele ca se duc la mol desculte si cu o tinuta ca a ta?La Dubaiul din deal sau din vale?”, ”Dansezi foarte frumos”, ”Andreea tu ai fi frumoasa si in zdrențe, dar in așa ceva…”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care o urmăresc pe Andreea Tonciu în mediul online.

Ilinca Vandici, despre concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Fiecare celebritate luptă cu fiecare armă din dotare”

Ilinca Vandici, moderatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, a vorbit despre vedetele care participă în acest sezon al show-ului de stil de la Kanal D.

”Este un sezon fenomenal, cu răsturnări de situație incredibile. Neprevăzutul pândește în fiecare ediție, de fiecare dată rămânem și noi surprinși de ceea ce se întâmplă pe platoul de filmare. Energie, emotție, adrenalină, toate într-o competiție în adevăratul sens al cuvântului, fiecare celebritate luptă cu fiecare armă din dotare”, a declarat Ilinca Vandici pentru click.ro.

Ilinca Vandici a vorbit și despre atmosfera de la film ările pentru emisiune. ”Ador energia care se creează în momentul în care suntem toți pe platoul de filmare. Probabil și datorită acestui fapt show-ul a devenit un adevărat fenomen, pentru că într-adevăr se întâmplă lucruri atunci când lucrăm ca o echipă. În timp, am reușit să consturim tot ce vedeți. Cred eu că suntem în cea mai bună formă de până acum”, a adăugat moderatoarea show-ului.

citește și...