Războiul continuă între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Ce cuvinte jignitoare și-au aruncat. Nu au mai ținut cont de nimic

03.10.2020, 15:35
Războiul continuă între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Ce cuvinte jignitoare și-au aruncat. Nu au mai ținut cont de nimic
Războiul continuă între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Ce cuvinte jignitoare și-au aruncat. Nu au mai ținut cont de nimic

Războiul continuă între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. În ediția de vineri seară, 2 octombrie, cele două concurente și-au aruncat din nou cuvinte jignitoare. Încă de când a intrat în competiție. Roxana Nemeș a fost în vizorul Andreei Tonciu, dar și a amicelor sale, Oana Radu și Cristina Șișcanu.

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, iar în conflict

Din nefericire, conflictul dintre Andreea și Roxana a degenerat! Artista a decis să poarte un tricou alb pe care era inscripționat mesajul ‘Andreea Tonciu e cea mai valoroasă’. Acest lucru a deranjat-o enorm pe Andreea Tonciu, care a făcut-o cu ou și oțet pe Nemeș.

„Ești cea mai valoroasă din această emisiune. Degeaba ai un stilist bun. Caracterul din păcate tot acela rămâne. Îți dau tricoul cadou”, a spus Roxana Nemeș despre scandalul cu Andreea Tonciu.

‘Kilometrajul tău a luat-o razna. Eu nu pun botul la glumele tale proaste. De când ai venit în București te-au luat toți, te-aa luat unu, te-a luat altul. Am apărut eu la televizor că m-a expus vreunul? Glumele astea proaste nu ma interesează. Eu mai bine prefer să ies deoarece vocabularul meu este foarte colorat. Nu permit să mă ia cineva la mișto.

Ți-am dat valoare fata mea. Regret că mă bag în seama cu una ca tine. Eu nu am venit în București să apar cu unul și cu altul. Nu te supăra, dar tu m-ai visat azi-noapte? Îți dau banii, cât ai dat pe haina aia? Îmi dai tricoul cadou să mă șterg cu el undeva. Nici acolo nu po să mă șterg cu el. Ți-am dat valoare, să treci e la casierie. M-a provocat nebuna’, i-a răspuns și Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu nu o iartă pe Nemeș

În ultima ediție difuzată, Roxana Nemeș a fost din nou atacată de Andreea Tonciu, după ce bruneta a spus că solista ar fi țipat la ea în emisiune. Cu toate acestea, nu există niciun video de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ care să demonstreze acest lucru.

‘Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina. Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu Roxana Nemeș nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt’, a spus Andreea Tonciu despre Roxana Nemeș.

‘Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb’, s-a apărat Roxana Nemeș.

citește și...