Roxana de la ‘Puterea Dragostei’ a răbufnit la tv! ‘Nu mai stau, nu permit nimănui asta’

19.03.2020, 15:53
Roxana de la 'Puterea Dragostei' a răbufnit la tv! 'Nu mai stau, nu permit nimănui asta'
Roxana de la 'Puterea Dragostei' a răbufnit la tv! 'Nu mai stau, nu permit nimănui asta' foto: captura video

Roxana de la ‘Puterea Dragostei’ a ajuns la capătul puterilor în scandalul cu fostul ei iubit, Alex Turcu! De săptămâni bune, cei doi se ceartă ca la ușa cortului, iar Roxana a amenințat că va părăsi competiția de la Kanal D pentru că nu vrea să ia mai contact cu Turcu.

Roxana de la ‘Puterea Dragostei’ a răbufnit la tv! ‘Nu mai stau, nu permit nimănui asta’

Zilele trecute, Andreea Mantea s-a văzut nevoită să oprească transmisiunea dintre cele două case din cauza faptului că Roxana a început din nou să se jignească cu fostul ei partener, iar discuția a degenerat. La un moment dat, șatena nu a mai suportat și a izbucnit în plâns.

‘Am comparat doi foști logodnici! Aș fi apelat la cine era atunci potrivit, dar omul acesta nu mai este pe un drum ok, așa că nu mai este cazul. Eu nu mai stau aici, eu nu permit lui să mă jignească pe mine! Asta e cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în relația noastră. Nu m-a lăsat niciodată să vorbesc până la capăt și nu a înțeles’, a spus ea.

În apărarea sa a sărit chiar prezentatoarea emisiunii ‘Puterea Dragostei‘: ‘Roxana, Turcu se ridică la un nivel anume? Care din cei doi are un loc mai important în viața ta. De ce îi dai satisfacție? El nu înțelege. Trebuie ca de fiecare dată tu să aștepți să se calmeze’. 

citește și...