Imagini șocante la ‘Puterea Dragostei’! Roxana și Alex Turcu s-au luat la bătaie, la tv. Tensiunile au degenerat între cei doi FOTO

13.02.2020, 16:32
Imagini șocante la 'Puterea Dragostei'! Roxana și Alex Turcu s-au luat la bătaie, la tv. Tensiunile au degenerat între cei doi FOTO
Imagini șocante la 'Puterea Dragostei'! Roxana și Alex Turcu s-au luat la bătaie, la tv/ Foto: captura video

Scene teribile în casa ‘Puterea Dragostei’! Deși ar trebui să fie un show matrimonial, emisiunea de la Kanal D seamănă mai degrabă cu un ring de box.

Imagini șocante la ‘Puterea Dragostei’! Roxana și Alex Turcu s-au luat la bătaie, la tv

Roxana și Alex Turcu au îngrozit din nou pe toată lumea cu scandalurile lor! Au amenințat de multe ori că se despart, dar lucrurile au degenerat acum.

Cei doi concurenți de la ‘Puterea Dragostei’ s-au luat la bătaie, la tv, și s-au jignit ca la ușa cortului. Degeaba au încercat ceilalți din casă să îi calmeze, pentru că spiritele s-au încins la propriu.

Tot scandalul a pornit după ce Alex Turcu a acuzat-o pe Roxana că s-a întâlnit cu un alt bărbat la hotel, în Turcia.

‘Tu ai mințit pentru că l-ai chemat pe ăla la hotel, în Turcia. Scopul meu aici a fost să-ți arăt adevărata față. Familia mea a fost total împotriva ei’, a răbufnit Alex Turcu, în emisiunea de la Kanal D.

Supărată că fostul ei iubit o atacă pe toate părțile, Roxana a văzut negru în fața ochilor și a sărit la gâtul lui Turcu. Cei din staff-ul de la Kanal D au fost nevoiți să spargă ușa pentru a-i despărți pe cei doi.

‘Eu nu am venit la televizor pentru tine, pentru oamenii de aici. Eu am venit să arăt cum sunt eu de fapt, fără jigniri, fără bătăi. Dacă nu eram eu nu erai aici. Descalificat’, a spus ea.

Pe tot parcursul emisiunii, Alex Turcu și Roxana au avut mai multe dispute, care s-au încheiat cu câte un scandal epocal. La un moment dat, Alex Turcu a fost filmat în timp ce spărgea o ușă din platoul emisiunii, după ce Roxana l-a adus în pragul disperării. În plus, se zvonește că acesta ar fi ‘articulat-o’ în repetate rânduri pe concurenta de la ‘Puterea Dragostei’.

citește și...