Rosalía ar fi avut o ceartă aprigă cu Georgina Rodríguez în timpul premiilor Latin Grammy

26.11.2022, 15:33

Cântăreața spaniolă Rosalía se află în ochiul furtunii, după ce presa internațională a relatat că, în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Latin Grammy 2022, a avut un schimb de replici puternice cu influencerul Georgina Rodríguez. În fața acestei situații, o prietenă apropiată a soției lui Cristiano Ronaldo a ieșit în față pentru a spune adevărul despre fapte. Iată care sunt detaliile.

Prietenul Georginei Rodriguez a dezvăluit adevărul din spatele “disputei” cu Rosalia. După ce presa internațională de divertisment a dezvăluit o aparentă ceartă care ar fi avut loc între Rosalía și Georgina Rodríguez în seara galei Latin Grammy, Iván García, un prieten apropiat al influencerului, a ieșit la înaintare pentru a da detalii despre cele întâmplate.

Potrivit editorului revistei Fresh și prieten apropiat al Georginei Rodriguez, tot ceea ce s-a spus este o minciună absolută, deoarece Georgina nu a avut nicio problemă cu artistul spaniol sau cu altcineva, așa cum au susținut tabloidele, transmite pronto.es.

“Atac de anxietate” din cauza unei unghii rupte

Unele media au spus chiar că Georgina Rodríguez a avut un “atac de anxietate” din cauza unei unghii rupte în mijlocul galei, în timp ce îl saluta pe Sebastián Yatra.

“Ceea ce au spus ei este, de asemenea, o minciună. Vorbeau ca doi artiști internaționali care merg la Grammy, plus că i-a spus că este un mare fan al reality show-ului de pe Netflix. În camera de hotel din Las Vegas a cedat și a cerut să fie reparată. A coborât incognito, cu perucă și ochelari. Acesta este singurul adevăr pe care l-au spus și, de fapt, există o fotografie”, a declarat Iván García, negând aparenta ceartă pe care ar fi început-o din cauza Georginei Rodríguez.

Prietenul Georginei Rodriguez neagă că influencerul s-ar fi schimbat într-o baie publică

De parcă nu ar fi fost de ajuns, Iván García a ținut să nege și faptul că Georgina Rodríguez și-ar fi schimbat rochia într-o baie publică, așa cum au relatat unele media, după ce s-a certat cu Rosalía pentru că nu a împărțit cabina de probă.

 

“Atât de mare era agitația când a sosit, încât nu a avut timp să ajungă în spațiul care îi fusese rezervat, așa că, fiindcă trebuia să se ușureze, a profitat de ocazie pentru a se schimba. Era o cabină foarte mare și nu i-a cerut Rosaliei vestiarul. Au fost acolo împreună pentru că sunt prieteni apropiați. Nimic nu are nicio bază, nici măcar atacul de anxietate”, a declarat jurnalistul și prietenul Georginei Rodriguez.

 

citește și...