Cele mai bogate iubite de fotbaliști. De la Shakira la Georgina Rodriguez

08.06.2022, 18:01

Soțiile și iubitele vedetelor, cele care stau alături de celelalte jumătăți ale lor, merită analizate, mai ales în ceea ce privește bunurile lor. Fiind un suporter de fotbal, este ușor să observi partenerele fotbaliștilor doar prin sfera jucătorului tău preferat. Dar, din păcate, sunt multe persoane care au devenit ele însele vedete, strângând teancuri de bani și profit prin propriile lor întreprinderi. Fie că este vorba de un cântăreț de top sau de a construi un imperiu vast, iată câteva dintre cele mai bogate iubite de fotbaliști de astăzi.

Victoria Beckham – 360 de milioane de lire sterline

Victoria Beckham, soția fostului star de la Manchester United David Beckham, s-a bucurat de un mare succes alături de Spice Girls înainte de a-și întâlni soțul.

Acum, în domeniul modei, fosta vedetă pop a dezvoltat o linie de blugi numită VB Rocks pentru brandul Rock & Republic în 2004, înainte de a lansa o nouă linie de îmbrăcăminte în 2008.

Shakira – 220 de milioane de lire sterline

Shakira ar putea trece printr-o perioadă deosebit de grea din cauza despărțirii ei de Gerard Pique, dar încă mai are marea ei avere. Vedeta „Hips Don’t Lie” este una dintre cele mai vândute artiste latine din istorie, cu 80 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.

Coleen Rooney – 14 milioane de lire sterline

Coleen Rooney a revenit în atenția larg răspândită cu lupta ei juridică cu Rebekah Vardy. Dar înainte de atunci, soția îndrăgostită a lui Wayne Rooney a făcut mai mult decât suficient pentru a se sătura.

A lucrat ca autoare pentru cărți pentru copii și chiar a scris rubrici de modă pentru celebrități pentru reviste de celebrități OK! și Mai aproape. Ea a dovedit încă o dată că chiar și vocea, opinia – și creativitatea – pot aduce niște bani frumoși.

Georgina Rodriguez – 7 milioane de lire sterline

Partenera lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, și-a câștigat ea însăși un ban frumos. Modelul în vârstă de 28 de ani a făcut un parteneriat cu compania italiană de bikini Yamamay.

Întrebată de ce a ales o carieră de model, tânăra de 28 de ani a spus: „Când eram mică, nu eram foarte drăguță și nu am avut niciodată răutatea aceea de a vrea să fiu cea mai frumoasă din clasă, pentru că mă simțeam foarte normală; dar, când am fost la liceu, lumea spunea că sunt foarte drăguță, că am un corp foarte frumos”.

Perrie Edwards – 6 milioane de lire sterline

Starul pop Perrie Edwards este unul dintre cântăreții din „Little Mix”. Ea are o relație de lungă durată cu Alex Oxlade-Chamberlain de la Liverpool, dar succesul ei anterior i-a adus banii.

Little Mix au făcut totul, de la câștigarea premiului Cosmopolitan Ultimate Women Award în 2013, până la Band of the Year for Glamour Awards în 2014. Din isprăvile sale în muzică, ea a câștigat aproximativ 6 milioane de lire sterline.

Oriana Sabatini – 4 milioane de lire sterline

Oriana Sabatini este partenea jucătorului de la Juventus Paulo Dybala. Are un mare succes în Argentina, datorită carierei sale muzicale ca artist solo. În ciuda faptului că este cu creator de joc, Sabatini a dezvăluit că este bisexuală. Într-adevăr, când participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, ea a fost întrebată: „Ești bisexuală?” „Dacă trebuie să-mi pun o etichetă, cred că da, sunt.”

 

citește și...