Ronaldinho a insistat să i se introducă în contract o “clauză ” care îi permitea să petreacă în fiecare săptămână

04.10.2022, 13:28

Fiind unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, Ronaldinho, simbolul fotbalului brazilian și al Barcelonei, a beneficiat de câteva cereri foarte obraznice la echipa braziliană Flamengo. “Ronaldinho nu se antrena în nicio zi a săptămânii și se prezenta doar vinerea pentru meciul de sâmbătă”, a afirmat Leroy, fostul coechipier de la Paris Saint-Germain.

Ronaldinho a adus samba braziliană pe teren într-un mod pe care foarte puțini jucători au încercat să-l reproducă.

Legendarul brazilian este motivul pentru care milioane de iubitori ai fotbalului din întreaga lume s-au îndrăgostit de acest joc. Fie că a fost vorba de loviturile sale de la distanță, de abilitățile sale magice, de faimosul său zâmbet radiant sau de dansurile sale de celebrare, era imposibil să nu fii hipnotizat de jocul său complet.

Ronaldinho avea o “clauză” în contract care îi permitea să petreacă în fiecare săptămână

Cu toate acestea, dragostea lui Ronaldinho pentru dans și petreceri era atât de puternică, încât a insistat chiar să i se introducă în contract o “clauză privind cluburile de noapte”, astfel încât să i se permită să petreacă în mod regulat. În mod incredibil, unul dintre cluburi, Flamengo, a fost atât de captivat de strălucirea sa, încât a acceptat cererea sa de a petrece.

Câștigătorul Balonului de Aur s-a întors în țara sa natală, Brazilia, după o perioadă de trei ani la AC Milan. A contribuit cu 26 de goluri și 29 de pase de gol în 95 de apariții pentru Rossoneri.

Ronaldinho petrecea două nopți pe săptămână

Cu toate acestea, mulți suporteri din Serie A își vor aminti, de asemenea, de dragostea lui Ronaldinho pentru viața de noapte italiană în timpul șederii sale pe San Siro. Iar rapoartele de la beIN Sports susțin că Flamengo i-a permis să petreacă două nopți pe săptămână în timpul scurtei sale perioade de timp la giganții brazilieni.

Câștigătorul Cupei Mondiale a petrecut doar un sezon la Flamengo, înainte de a se alătura lui Atletico Mineiro în sezonul următor. Pasiunea lui Ronaldinho pentru sesiunile nocturne în cluburi nu a început cu giganții din Rio de Janeiro.

Pasiunea sa pentru petreceri poate fi urmărită încă din primii ani ai carierei sale de fotbalist. Fostul coechipier de la Paris Saint-Germain, Jerome Leroy, a afirmat că acesta a participat rar la antrenamente.

“Ronaldinho nu se antrena în nicio zi a săptămânii și se prezenta doar vinerea pentru meciul de sâmbătă”, a afirmat Leroy.

“Cred că încerca să calce pe urmele lui Romario, care ieșea și el în fiecare seară, dar nu a avut același succes.Nu s-a descurcat prea rău, să fim sinceri, Leroy!

citește și...