Videoclipul lui Ronaldinho devine viral cu peste 2 milioane de vizualizări în doar 10 ore

12.01.2022, 21:07

Fostul jucător de la Barcelona a aprins rețelele de socializare după ce a postat un montaj cu cele mai bune abilități ale sale. Fostul jucător de la Barcelona și AC Milan a lansat o aplicație gratuită care oferă fanilor o perspectivă asupra vieții sale.

Fostul jucător de la Barca și AC Milan a lansat o aplicație gratuită pentru fani pentru a avea o perspectivă asupra vieții sale. Ronaldinho este una dintre legendele din toate timpurile Braziliei, după ce a jucat un rol central în succesele la Cupa Mondială.

Starul brazilian a încărcat clipul pe profilul său de Instagram celor 62,9 milioane de urmăritori ca o modalitate de a-și promova propria aplicație.

Videoclipul a devenit viral cu peste două milioane de vizualizări în doar 10 ore

Iar videoclipul, care prezintă toate trucurile sale a provocat o frenezie când a devenit viral cu peste două milioane de vizualizări în doar 10 ore.

Fostul jucător de la Barcelona și AC Milan a lansat o aplicație gratuită care oferă fanilor o perspectivă asupra vieții sale.

Ronaldinho a jucat de 97 de ori pentru țara sa

Ronaldinho este una dintre legendele din toate timpurile Braziliei, care a jucat un rol esențial în echipa care a câștigat Cupa Mondială din 2002 din Japonia și Coreea de Sud. În total, a jucat de 97 de ori pentru țara sa și a marcat 33 de goluri.

La nivel de club, Ronaldinho este amintit cel mai mult pentru perioada sa strălucitoare de cinci ani cu Barcelona, ​​unde a câștigat două titluri de ligă și Liga Campionilor în 2006. A câștigat Balonul de Aur la Barca în 2005.

A mai jucat pentru Paris Saint-Germain și AC Milan în Europa, înainte de a-și petrece zilele de joc în Brazilia.

Ronaldinho a câștigat 3.013.577 de lire sterline din Instagram

După ce a intrat în închisoare în 2020, brazilianul a schimbat cu siguranță lucrurile în 2021, deschizând un studio de muzică, înființând un brand de gin organic și, oh, da, câștigând 3 milioane de lire sterline prin parteneriate pe rețelele sociale.

 

citește și...