Rona Hartner: ”Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine”

29.03.2020, 12:45
Rona Hartner: ”Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine”
Rona Hartner: ”Nu eu am învins canceul, Dumnezeu l-a învins pentru mine”

Actrița Rona Hartner a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer. Artista susține că s-a vindecat cu ajutorul lui Dumnezeu și al credinței.

Rona Hartner a acordat un interviu pentru revista Formula AS, în cadrul căruia a vorbit despre suferința prin care a trecut din cauza cancerului.

”Am suferit fizic enorm, dar am încercat de fiecare dată să accept aceste dureri. Să mă las în voia Lui Dumnezeu. Putem câştiga cele mai crunte bătălii dacă pătrundem misterele Bibliei şi le aplicăm în vieţile noastre. Iisus a ieşit învingător din toate încercările, iar El ne va ajuta şi pe noi să izbândim, dacă-I urmăm sfaturile.

Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun aşa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt din punct de vedere medical în remisie totală”, a declarat actrița.

Rona Hartner a explicat și car este regimul ei de vață în prezent.

”Nu am niciun regim, în afară de interdicţia de a mai consuma carne roşie. Dar eu am schimbat câte ceva în plus. Primul lucru eliminat este glutenul, pentru că nu-l diger bine, iar asta m-a ajutat chiar să slăbesc puţin. Un alt lucru pe care-l fac este să mănânc foarte multă curcuma. Şi în cafea îmi pun. Este extraordinară, te face să transpiri toate toxinele din tine. Sanovital 3, de care-ţi spuneam, este de mare ajutor, şi e păcat că în România nu este recunoscut ca atare, este, de fapt, un fel de chimioterapie naturală. Eu îl iau ca tratament de întreţinere.

Am mai învăţat să-mi ascult corpul, să nu-i mai dau excitante când el tot ce vrea este să doarmă. Am conştientizat că este în regulă să stai şi câteva ore degeaba, fără să faci absolut nimic. Mi-a luat timp să realizez că asta nu e lene, ci doar un răgaz oferit organismului să se remonteze. Trebuie să ne creăm supape – că e sport, că e dans, că e plimbare, orice activitate care să ne extragă din încrâncenarea în care societatea de azi ne ţine cu forţa. Ne trebuie oxigen, ne trebuie râs în neştire – acestea sunt inamicii numărul unu ai celulelor canceroase”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Rona Hartner este o cunoscută actriță din țara noastră. În ultima perioadă de timp, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Rona Harner este căsătorită cu francezul Herve Camilleri.

citește și...