Romică Țociu trece prin clipe teribile. „A fost în șoc septic!”

22.01.2022, 12:58
Romică Țociu trece prin clipe teribile. „A fost în șoc septic!”
Romică Țociu, detalii despre nepoțica lui nou-născută. ”Nu am luat-o până acum în brațe”

Romică Țociu trece prin cele mai grele zile din viața lui. Artistul a fost nevoit să se întoarcă din SUA. Nepotul vedetei a fost internat în stare gravă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București. Micuțul a înghițit două bile magnetice. Băiețelul a intrat în șoc sceptic.  „O bilă s-a dus în colon, alta în intestin! Au blocat tot stomacul!”

Romică Țociu se afla în America atunci când a fost sunat de fiul său, care l-a anunțat speriat ce i s-a întâmplat celui mic. Actorul Romică Țociu a trăit momente cumplite, de curând, în timpul turneului său de peste Ocean.

Nepotul său, Filip, a înghițit două bile magnetice, provenite de la un joc care nu era adecvat vârstei sale. Din păcate, a ajuns la ATI. Ulterior, s-a descoperit, în urma unei radiografii, că micuțul avea două bile magnetice în corp.

”Două bile magnetice i-au perforat stomacul”

Copilul a fost operat de urgență în operație, unde medicii s-au chinuit timp de mai bine de trei ore să-i scoată cele două bile magnetice din organism.

„Filip, nepotul meu, de doi ani și jumătate, din neatenție, nu știu cum s-a întâmplat, a înghițit două bile metalice, care erau și magnetice. Două bile magnetice, care i-au perforat stomacul. Jocul ăla e foarte periculos. Cei care îl cumpără trebuie să fie foarte atenți, pentru că bilele astea fac ravagii. Era un joc unde trebuia să construiești și foloseai și bilele pentru asta.”

„O bilă s-a dus în colon, alta în intestin! Au blocat tot stomacul!”

Romică Țociu spune că o bilă s-a dus în colon, altă în intenstin și au blocat tot stomacul.

”Doctorul Chiriac l-a salvat pe Philip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de doi ani și jumătate să stea trei ore jumătate în operație”, a povestit Romică Țociu, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Philip a fost salvat la timp și a fost scos de la Reanimare în urmă cu o zi și se află în prezent în afară oricărui pericol.

„Primul doctor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari. Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic”, a mai spus actorul.

citește și...