Romanița Iovan, despre problemele de sănătate cu care se confruntă Irinel Columbeanu. ”A mai suferit acum vreo 15 ani”

27.02.2022, 15:19
Romanița Iovan, despre problemele de sănătate cu care se confruntă Irinel Columbeanu. ”A mai suferit acum vreo 15 ani”
Romanița Iovan, despre problemele de sănătate cu care se confruntă Irinel Columbeanu. ”A mai suferit acum vreo 15 ani”

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă Irinel Columbeanu, cu care a avut o relație în urmă cu ani. Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani,  a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la Spitalul Elias din Capitală după ce a suferit un accident vascular cerebral. Omul de afaceri a suferit un AVC după lansarea cărții sale, în data de 16 februarie, însă despre problemele sale de sănătate s-a aflat în data de 25 februarie. Fostul milionar de la Izvorani și-a lansat cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care face dezvăluiri despre celebrele sale iubite. De-a lungul anilor, acesta a avut relații cu femei celebre, printre acestea numărându-se Anna Lesko și Romanița Iovan, dar și altele.

La postul de televiziune Antena Stars, creatoarea de modă Romanița Iovan, care a avut o relație în urmă cu ani cu Irinel Columbeanu, a vorbit despre problemele de sănătate ale acestia, dezvăluind că omul de afaceri a mai trecut printr-un astfel de episod în urmă cu 15 ani.

Romanița Iovan, despre problemele de sănătate cu care se confruntă Irinel Columbeanu. ”Nu are voie să fumeze, să bea alcool, din câte știu eu”

”A mai suferit acum vreo 15 ani. Îmi pare rău, ce să zic. Dacă este bine, e ok. Așa cum știți, suntem prieteni de peste 30 și ceva de ani, normal că ținem legătura. În afară de incidentul acesta pe care l-a avut acum ceva vreme, altfel repercursiunile acestor evenimente sigur sunt, vizavi de sănătatea omului, adică n-au cum să treacă neobservate, dar până la urmă depinde de fiecare dintre noi cum reușim să ținem sub control orice situație de genul acesta și, este foarte important stilul de viață, alimentația și, în principiu, nu are voie să fumeze, să bea alcool, din câte știu eu”, a spus Romanița Iovan despre problemele de sănătate ale lui Irinel Columbeanu, potrivit spynews.ro.

Irinel Columbeanu a dat noi detalii despre starea sa de sănătate pentru click.ro. Luni va fi operat la Spitalul Elias din București.

“Sunt la Spital de Elias din data de 18 februarie. La două zile după lansarea cărții mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze, brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele doua lansări. Acum sunt sub supraveghere medicală, sunt foarte bine îngrijit, am alături colegii de salon care sunt haioși, sunt foarte răsfățat. Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim. Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea, pentru că am colesterolul mare… Voi mai rămâne sub supraveghere medicală. Luni, 28 februarie, mă va opera doamna doctor Petrescu, este o intervenție la nivelul vaselor de sânge care duc la creier. Nu am emoții, știu că sunt pe mâini bune”, a declarat omul de afaceri.


“Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că în 1981 am mai avut un AVC și drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci mai ales că eram tânăr”, a mai spus acesta.

 

citește și...