Irinel Columbeanu, la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. Care este starea sa

26.02.2022, 11:32
Irinel Columbeanu, la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. Care este starea sa
Irinel Columbeanu, la spitral după ce a suferit un accident vascular cerebral. Care este starea sa

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, trece prin momente mai puțin plăcute. Acesta a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Acesta a menționat că a suferit AVC-ul chiar după lansarea cărții sale, care a avut loc în data de 16 februarie, însă despre problemele sale de sănătate s-a aflat în data de 25 februarie.

Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la Spitalul Elias din Capitală după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Omul de afaceri a suferit un AVC după lansarea cărții sale, în data de 16 februarie, însă despre problemele sale de sănătate s-a aflat în data de 25 februarie.

Irinel Columbeanu, la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. ”Mă simt mai bine acum”

În prezent, starea lui Irinel Columbeanu este una bună. Acesta a dat detalii pentru spynews.ro.

”După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu.

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre căsnicia cu Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune. ”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu.

citește și...