Romanița Iovan, afirmație șocantă despre Catrinel Menghia. ”Dacă astea sunt picioare de femeie, nu știu ce să zic”

03.04.2022, 10:56
Romanița Iovan, afirmație șocantă despre Catrinel Menghia. ”Dacă astea sunt picioare de femeie, nu știu ce să zic”
Romanița Iovan, despre problemele de sănătate cu care se confruntă Irinel Columbeanu. ”A mai suferit acum vreo 15 ani”

Romanița Iovan a făcut o afirmație șocantă la adresa unui model celebru. Creatoarea de modă a trebuit să ghicească picioarele uneu românce. „Cred că e bărbat, pe bune! Deci așa picior … asta e picior de bărbat. Dacă astea sunt picioare de femeie, nu știu ce să zic”, a afirmat Romanița Iovan.

Romanița Iovan a vorbit la Poliția Modei, unde a trebuit să ghicească cine este personajul după felul în care este îmbrăcată.

Romanița Iovan a afirmat că picioarele pe care a trebuit să le comenteze aparțin unui bărbat, însă respectivele membre inferioare aparțineau fotomodelului Catrinel Menghia.

Dacă astea sunt picioare de femeie, nu știu ce să zic”

„Cred că e bărbat, pe bune! Deci așa picior … asta e picior de bărbat. Dacă astea sunt picioare de femeie, nu știu ce să zic. (…) Dacă este fată, are niște picioare foarte bine lucrate”, a afirmat Romanița Iovan, la Poliția Modei.

Ceea ce nu stia Romanita Iovan este ca picioarele apartineau uneia dintre cele mai frumoase femei din România, Catrinel Menghia.

Romanița Iovan, afirmație șocantă despre Catrinel Menghia

Mai mult, creatoarea de modă a părut să dea vina pe încălțămintea pe care o avea modelul și a sfătuit-o să nu o mai poarte.

„Catrinel, să nu-ți mai pui ăia în picioare”, a fost reacția creatoarea de modă, după ce a aflat despre cine era vorba.

Romanița Iovan a vorbit recent despre relația cu Irinel Columbeanu, infirmând că a avut o relație amoroasă cu acesta din cauza situației financiare a acestuia. Mai mult, creatoarea de modă a spus că, în urmă cu 33 de ani, când au format un cuplu, Irinel Columbeanu era cât se poate de modest financiar.

„O să combat o prostie și o inepție. Irinel, pe vremea aceea, pe vremea lui Ceaușescu, trăia într-o casă de ICRAL. Despre asta este vorba.

Nu învârtea averi și nicidecum, iar relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni, 33 de ani de prietenie, și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar.

Niciodată când un cuplu vrea să aibă o relație, poate pentru toată viața, nu trebuie să comentezi, nici să judeci, pentru că doar ei știu ce este acolo și probabil că ei își doresc, mai mult decât sigur că ei își doresc și este exact treaba lor’, a declarat Romanița Iovan în exclusivitate pentru emisiunea EGO LIFE.

citește și...