Detalii uluitoare despre relația de iubire dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu. „Pe vremea aceea el era la început de drum. Nu învârtea averi”

31.03.2022, 22:07

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format un cuplu în urmă cu mai bine de 30 de ani. Deși s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune și continuă să țină legătura. Recent, într-un interviu pentru emisiunea online EGO Life, creatoarea de modă a vorbit cu sinceritate despre relația pe care a avut-o cu fostul afacerist de la Izvorani. 

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au avut o relație

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu s-au iubit cu patos între anii 1986-1996. Relația lor a fost intens mediatizată, mai ales că pe vremea aceea, Irinel nu avea bani. Cu toate acestea, mulți au speculat că afaceristul a fost cel care a susținut-o financiar pe Romanița.

Acum, vedeta a făcut câteva precizări despre povestea lor de iubire. Creatoarea de modă își aduce aminte cu drag de anii respectivi. Deși au trecut mai bine de 30 de ani de la începutul relației lor, acum pe Romanița și fostul afacerist îi leagă o frumoasă prietenie.

„Le e simplu să eticheteze o persoană, și mai ales că acea persoană este matură și ar avea cu ce să combată o prostie. Irinel pe vremea aceea era la început de drum, avea un Oltcit, trăia într-o casă de ICRAL, nu învârtea averi. Într-adevăr, relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni 33 de ani și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar.”, a spus Romanița Iovan, conform ego.ro.

Irinel Columbeanu a suferit un AVC

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a ajuns luna trecută de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Fostul afacerist a fost operat, iar acum este nevoit să țină un regim alimentar strict.

După intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, omul de afaceri a dat detalii despre starea sa de sănătate din prezent.

„A trecut o săptămână de la intervenție și mă simt deja mult mai bine. Urmez un tratament medicamentos, un regim alimentar strict, fără grăsimi, fără dulciuri. Mie îmi plăceau foarte mult sarailiile și iată că nu mai am voie”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

„Nu mai am voie să fumez deloc, pentru că nicotina activează colesterolul din vasele de sânge și poate oricând să se activeze o problemă. Mai merg peste două săptămâni. Îmi gătesc singur, mă gospodăresc, nu am nevoie să mă ajute cineva”, a mai completat omul de afaceri.

 

citește și...